neděle 18. února 2018

Tvořivý týden #7

Pěkný nedělní večer, tvořivci,

Tento týden pomalu končí a já jsem tu s pravidelným tvořivým reportem. Takže hurá na prohlídku... :-)

Jaro se (snad už) pomalu blíží, i když to počasí v posledních dnech tomu moc nenapovídá. Ale já si říkám, že není na škodu jej začít trochu přivolávat - třeba takovým háčkovaným věncem. Minulý týden jsem vám již jeden ukázala a tentokrát jsem jeden udělala pro mamku.


Součástí věnce je i sušená levandule z vlastní zahrádky - moc se mi líbila, zejména kvůli sladění s háčkovací přízí.


A protože se na jaro netěším jen já, ale i holky (no ono i jsme prostě obecně letos natěšení na lepší počasí, ale o tom někdy příště...), tak už chystáme jarní čapkovýbavu. První mlýnkovky jsou na světě. a moc se mi tato kombinace baby růžové a šedé líbí. Příze je Merino od Vlnapu a je právě naprosto ideální na jaro (či samozřejmě podzim). 



Každá z holek si vybrala svou barvu sovičky. Já samozřejmě nezůstala u počtu klubíček přesně na dvě čapky, a tak už mám nahozeno na další - mám totiž vymyšlené dvě jako dárek. Pak určitě nezůstane pozadu moje malá neteřinka, no a říkám si, že bych třeba udělala i nějaký kousek pro vás. Chcete jednu či dvě barevné variace vyrobit také na e-shop?

 

 

Před časem jsem si pořídila vypalovačku na dřevo. Nejsem zdatná v kreslení a nikdy nebudu tvrdit opak, ale hodně mne baví různé popisování, čárání si jen tak... A protože, pokud necháte hrot pořádně rozehřáť, se dá psát právě i vypalovačkou, rozhodla jsem e ozdobit všechny sazeničky v bytě. Moc se mi ta myšlenka líbí - jen tak od ruky si popsat rostlinu. A proto vznikly špachtličky. Pořídit si první kousky můžete i vy - ZDE


 

 



V akci - jednoduché, praktické a moc pěkné.


Taktéž jeden kousek pro Duomamas se zrodil... :-) 


A víte co? Část příštího týdne mám dovolenou, no to se to bude tvořit o to víc... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig