pondělí 5. března 2018

La Roche Posay: Pár kousků z řady Lipikar

Dobré ráno,

asi není tajemství, že mám ráda kosmetiku, co voní jako "lékárna". Tedy já mám obecně ráda voňavou kosmetiku, ale taková ta specifisky čistá vůně mě něuvěřitelně láká.

A přesně tak voní výrobky od La Roche Posay z řady Lipikar...

Holky docela trpí na suchou pokožku (a já také - no po kom to asi mají). Zejména ale slečna E má kůži oravdu hodně suchou, a tak poctivě promazáváme. 



A právě kvůli tomu jsem pořídila tuto "tyčinku", na kterou jsem dostala doporučení. Je to taková "první záchrana" a opravdu funguje. Jedná se o tuhý krém, kterým si po postiženém místě přejedete, a tak jej namažete. Super výmysl, co opravdu funguje. Navíc děti baví, když jim ho půjčím a mohou se mazat samotné.


Tento sprcháč jsem pořizovala již podruhé. Krásně voní, je jemný, nevysušuje a ráda se s ním myji i já. Holkám také vyhovuje, i když bych řekla, že více jim sedí Atoderm od Biodermy. Mají po něm kůži více promaštěnou.


Protože nám došel oblíbený krém od Biodermy (opět z řady Atoderm), rozhodla jsem se zkusit krém z Lipikar řady. Používám jej pro holky denně už více jak dva měsíce a musím uznat, že jim vyhovuje. Je hutnější, dobře se ale vstřebává, promašťuje a nezanechává lepivý film. Co je fajn, že i přes velice chladné počasí v posledních dnech, se holkám neudělaly suché plochy, se kterými bojujeme každou zimu. Velkou zásluhu tomu přisuzuji právě tomuto krému. Pokud jste tedy sušinky, určitě doporučuji vyzkoušet.


La Roche Posay rozhodně patří do mých oblíbenců a stálic, takže jsem ráda že i tato řada mne nezklamala.

Co vy a tato značka kosmetiky? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig