středa 18. dubna 2018

Lanbena: maska na černé tečky

Hezký večer,

před nějakým časem jsem se rozhoupala a zkusila na Aliexpressu pořídit také něco z kosmetiky. Do té doby jsem totiž objednávala jen drobnosti na vyrábění...


Můj zájem padl na černou masku. Také jste určitě postřehli reklamy na tento druh masek, ale ty ceny... no přiznám se, že ve spojení s některými ne zrovna pozitivními komentáři či rencenzemi, se mi tolik utrácet nechtělo. Ale právě někdo v těch komentářích doporučoval "konkurenční" výrobek z Aliexpressu - odkaz ZDE.


Rozhodně jsem se trochu bála, to bez diskuze. Přecijen si  jen tak něco cizího naplácat na obličej...? Ale zvědavost převážila. 
Maska přišla cca za tři týdny - dobře zabalená, nepoškozená... docela i dobře voněla. To mě vcelku uklidnilo a hned jsem ji šla vyzkoušet. Nanesla jsem vrstvu (trochu silnější, aby pak vytvořila "rustu") na odlíčený a napařený nos - to aby se póry pořádně otevřely. A čekala jsem. 
Jak začne maska zasychat, cítíte jemné stahování - nic nepříjemného a kdo používá slupovací masky, tak zná... :-) Po cca 20 minutách byla suchá a bylo možné ji sloupnout. To je trochu nepříjemné, protože se maska ke kůži opravdu dobře "přilepila". 


A výsledek? Jsem opravdu velice mile překvapená a určitě budu objednávat znovu. Krásně z pórů nečistoty vytáhne - ano, ty propagačí fotografie jsou hodně zvětšené a i lehce přehnané, ale faktem je, že nosík jsem měla opravdu krásně čistý . 
Používám ji jednou týdně na nos i bradu a je to opravdu znát.  Za mne jednička s hvězdičkou. 



Objednáváte kosmetiku z Aliexpressu či podobných webů? Dejte mi tip :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig