úterý 8. května 2018

Oriflame: Noční intenzivně revitalizační pleťová maska NovAge

Pěkný večer,

nějak se čím dál tím více zaměřuji na péči o pleť. Jednak mě to "opatlávání se" baví a také si říkám, že to určitě není na škodu. Ono je totiž na té pleti vcelku i poznat, když se hýčkaná. Proto mám i ráda všemožné pleťové masky. Ráda zkouším různé pleťové masky, a pokud jsou něčím neobvyklé, tak o to lépe... :-)


Pleťová maska, která působí přes noc? Ano, i takové mám moc ráda a většinou mi vyhovují. V posledních týdnech sahám 1-2x týdně po noční masce NovAge od Oriflamu.Chcete se o ní dozvědět více?

Před nějakou dobou jsem měla noční masku od Clinique a velice mi vyhovovala. Má zvědavost mě ale "donutila" koupit konkurentku od Oriflame. Co určitě první je lze porovnat, je cena - maska z Oriflame je v základu o cca 200,- dražší (běžná cena je necelých 800,-).  Ovšem, pokud máte štěstí jako já, tak ji naopak můžete sehnat za akční cenu okolo dvou tří stovek. Už to je moc fajn.


Pokud jste ještě noční masku neměli, tak si ji můžete představit velice podobně jako klasický noční krém. Co mne ale u této velice mile překvapuje je to, že je (i oproti některým nočním krémům) krásně lehký a řekla bych středně hutný. Po nanesení se velice rychle vstřebá a vytvoří na pleti lehký povlak. Naštěstí není vyloženě lepkavý či nepříjemný, ale svým způsobem víte, že na obličeji něco máte. Nemusíte se bát, není to nepříjemný pocit. 

Ráno po probuzení si klasicky vodou omyji obličej a ten je - nepřehání - krásně jemný, hydratovaný a   "šťavnatý". Moc se mi to líbí! 
Pleť se s jejím používáním více nemastí, je vypnutá, není přecitlivělá a neloupe se...


Musím se přiznat, že mne tato maska překvapila ohromně a nedám na ni dopustit. Ano, každá jsme jiná, a tak nemohu s jistotou tvrdit, že sedne všem, ale pokud budete mít možnost ji pořídit (a třeba klidně v nějaké akci), tak neváhejte a zkuste! :-)


Jaký názor máte na noční masky? A co tato, už jste měli šanci vyzkoušet?

SHARE:

4 komentáře

  1. Já mám noční masky moc ráda je hned vidět rozdíl když masku na nocám nebo ne .Tato vypadá luxusně

    OdpovědětVymazat
  2. Noční masku jsem ještě nikdy nezkoušela. Musím uznat, že tato od Oriflame mě láká :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig