pátek 22. června 2018

Makeup Revolution: 1 000 000 paletka

Pěkné páteční ráno,

pokud máte rádi značku Makeup revolution, tak vám nemohla uniknout limitovaná paletka 1 000 000, která byla vyrobena k "oslavě" dosažení jednoho milionu followerů na Instagramu.

Paletka byla dávána jako dárek k objednávkám tuším nad 500,- , a protože jsem veliký milovník této značky, tak pro mne nebyl opravdu zas až takový problém na ni "dosáhnout". Spíše naopak :-) 



Paletky MUR jsou velice kvalitní, a tak jsem byla hodně zvědavá, zda si dobrou pověst udrží i v tomto případě.
Obal paletky je sice plastový, ale velice pevný a veřím, že jen tak něco by mu neublížilo.  Je lehce matný, a tak je fajn, že na něm nejsou tolik znát "otlapkaniny" prstů.


Barevné složení se moc povedlo a určitě si vybere každý. Paletka je laděna do růžovo fialova, ale nechybí i základní nejsvětlejsí neutrální odstín.  Se stíny se moc dobře pracuje. Jsou krásně jemné, neprášivé, dobře se rozpracovávací a bez větší škody vydrží celý den. A ta pigmentace? Naprosto úžasná!


Poslední dobrou mám trochu problém fotit make-up v akci, protože přes týden to ihned po nalíčení ráno většinou nestíhám a o víkendech se maluji nějak méně či vůbec, když vím, že mě čekají práce na zahrádce. No ale určitě to do budoucna napravím a začnu třeba rovnou nyní. Takže Milionová paletka v akci:



Myslím, že tato paletka se může plně rovnat s paletkami, jež lze koupit za nemalé peníze. Je naprosto úžasná a říkám si, že by ji měli zařadit do stálého sortimentu... :-)


Podařilo se vám tuto paletku získat a máte ji doma? Co na ni říkáte?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig