neděle 10. června 2018

Tvořivý týden #21

Pěkné nedělní odpoledne,

akorát čekáme, jestli tedy bude bouřka nebo ne (na pročištění vzduchu by to nebylo špatné), a tak jsem si řekla, že vám ukáži, co jsem za tento týden vyrobila... :-)


Tento týden byl ve znamení sukýnek. Hrozně mne baví, a tak jsem si řekla, že udělám i pár kousků pro vaše cácorky na e-shop. Co samozřejmě s výrobou sukýnek souvisí je také to, že čím dál více pokukuji po látkách, objednávám a tak se mé zásoby docela zvětšují závratnou rychlostí... :-)


 

 

Je vám tedy jasné, že určitě zase nějaké nové našiji, ale postupně. Abych neměla sukýnkové skladiště... :-) Zároveň věřím, že soutěž o jednu balónovku, která před pár dny skončila, bude mít brzy pokračování. Jsem velice ráda, když se AE stylová móda líbí a nosí.

 

 

Přišla mi látka, ze které jsem chtěla dělat holkám šatičky a legínky. No nakonec se mi hrozně zalíbíla a střihla jsem si na vlastní sukni. Vlastně ve finále na dvě - tu druhou si můžete ode mě pořídit ZDE.


 

Oproti dětským, nemají ty dospělé v pase gumu - náplet jsem totiž udělala vyšší, je pevnější a na případné "jisté" držení jsem přidala šňůru na uvázání mašle. Ta je "pojištěna" poutky, jež jsem uháčkovala z černé bavlnky....


Zakládám si pomalinku novou zahrádku, a tak vybírám různé stromky, keře, květiny, plánuji, překresluji apod.. až jsem si nevšimla, že nám za oknem sluníčko spálilo květiny ve vílých zahrádkách. No stane se, že... S holkami jsme tedy došly koupit nové (tentokrát sukulenty raději) a už máme předěláno. To jen aby to nevypadalo, že jen háčkuji či šiji :-) 



A jak jste v tomto týdnu tvořili vy? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig