pondělí 25. června 2018

Tvořivý týden #23

Hezký pondělní večer, tvořilci,

minulý týden touto dobou jsem si řekla, že nebudu začínat nic nového, dokud nedodělám rozešité či rozháčkované věci...inu docela výzva, když si uvědomím, že mám asi pět nových barevných variant látek na sukně, nový fleece a látky na hnízdečko. No co myslíte, jak to dopadlo? :-)

Pokud mne sledujete na FB, tak víte, že panenky, co jsem rozešila posledně, jsou konečně hotové. Nezdá se to, ale i to prťavoučké oblečení dá docela zabrat.



Nechtěla jsem panenky stejné, a tak jsem, kromě jiných šatiček a vlasů, zvolila i batikovanou přízi na uháčkování doplňků. Moc se mi ten výsledný efekt líbí.




Žárovinky, žárovky, žárovičky... jde tyto panenky pojmenovat různě (a me se tato označení hrozně líbí) a i když je vyrobí kdokoli, pokaždé budou krásné a originální. Není to o tvaru těla, je to hlavně o doplňcích.


"A kde má nos a pusu?" To je otázka, kterou mě můj muž zlobí (samozřejmě schválně) a moc dobře ví, že žárovinky mají prostě jen korálková očička a lehce červené tváře :-)


Ano, ano, tušíte správně, krásná barevná varianta Onbagu pro Duomamas. 


K sobotnímu svátku jsem  od manžela dostala krejčovskou pannu, po které jsem už dlouho vzdychala. Nejsem žádná velká švadlena oblečení pro dospělé, ale hrozně se mi líbí, když si můžete pak výrobek na pannu pověsit, případně poupravit a samozřejmě nafotit. 


A to by mi to nedalo, abych si tedy tu jednu balonovku neušila a nevyfotila, když mám pořádně na čem... :-) 


Ještě musím upozornit na úžasné zpracování látky. Já ji pořirovala v jedné skupince na FB a už není, což mě moc mrzí. Je opravdu nádherná. Ale ještě zbyl malý kousíček, takže sice ne dospělá, ale jedna dětská balonovka bude určitě... :-)


Tak a to je vše. V tomto týdnu bych chtěla dotáhnout další rozdělané a slíbené kousky, tak mi držte palce.

Dobrou s kobrou :-) 
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig