neděle 3. června 2018

Ze dna koše #1

Hezký nedělní večer,

za chvíli budu fotit spotřebovance za druhé čtvrtletí, a tak jsem si říkala, že bych konečně mohla dopsat ty za první čtvrtletí. Určitě by to neškodilo... :-)

Téměř pokaždé vám o nich píši, ale v 99% je nemám vyfocené, protože tyto obaly se mi tak nějak skladovat nechce. Řeč je o plátýnkových maskách na obličej. Ty mám hodně ráda - zejména ty od Garnier a nově i od Avonu. Mám po nich pleť krásně jemnou, vyživenou a jakoby "vytáhlou". Samozřejmě tento efekt není trvalý, ale rozhodně mohu říci, že vidím rozdíl, který nějakou chvíli vydrží. 
Další výbornou pomůckou jsou pásky pod oči z Rossmannu. Ty jsou mou stálicí a i když sem tam vyzkouším i jiné (a třeba i dražší) varianty, k těmto se vracím. Srovnatelné jsou pro mne jen obdobé pásky z DMka - jak cenou, tak kvalitou. Oční okolí je po nich hydratované, projasněné,  "splasklé" a kruhy o něco méně znatelné.



Nad Aussie šampony snad není. Nebudu lhát, je určitě spoustu dalších - a třeba i lepších, značek, ale tyto mi doma nesmí chybět. Vždy alespoň i jedno náhradní balení. 
Stejně tak je to u suchých šamponů od Batiste. Tento třešňový je TOP, jen je potřeba jej opravdu poctivě vyčesat, protože už se mi podařilo vyjít ven i s šedými proužky. No ale tak prý je to in, takže .... :-)

O Botanials si můžete přečíst ZDE.


Sprcháče musí voněť, pěnit a nedráždit. Navíc je ráda střídám a na vaně jich mám pootevíraných několik. Vždy mám alespoň jeden od Yves Rocher, ty naprosto miluji a neumím z jejich obchodu bez alespouň jednoho odejít.
Balea pěna je teď u nás hodně populární. Tedy samozřejmě, že ji milují hlavně holky, které mi ji kradou... :-)
Avon a Playboy, to už jsou takové ty fajn kousky, co rozhodně zlepší koupel.


Deodoranty mom také vždy otevřeny několikery. Dove je stálice a klasika. Borotalco mě z počátku své "ery" moc nenadchlo, ale přiznám se, že mu přicházím na chuť a hodně se mi líbí jeho vůně. Loni jsem se tedy po jednom v létě vcelku osypala (asi nějaka alergie), ale teď bez problémů, tak uvidíme v těch větších vedrech...


Péči o pleť věnuji čím dál větší pozornost. Mám své oblíbence a zároveň se nebojím zkoušet nové kousky. O všech na fotce níže najdete na blogu samostatné články.
Já bych určitě vypíchla Mary Kay odličovač, Payot sérum a Biodermu na mytí obličeje. Tyto tři výrobky jsou rozodně ty, které 100% doporučuji a stojí za to je vyzkooušet.


Já i holky prpíme v určitých obdobích na sušší pleť, a tak mám téměř v každé místnosti doma nějaký krém, gel apod... :-) nikdy jich není dost. Za mne určitě ty nejlepší krémy na ruce dělá Loccitane. Jsou sice dražší, ale výsledek je znát ihned.


Freedom čistič štětců už znáte. Ten také nesmí u mne doma chybět.

Nově jsem navíc na radu kamarádky vyzkoušela ponožky Lirene. O nich vám více napíši v samostatném článku.


Pokud se mne zeptáte na tu nej nej nej řasenku, tak je to rozhodně Devilash od Dermacolu. Žádná jiná mi tak krásné řasy neudělá. I když zkouším i jiné, k této se vždy ráda vracím.

Stejně tak byl pro mne velkým překvapením (pozitivním) kapátkový makeup od Catrice. Naprosto bez okolků šlape na paty opěvovanému (i mnou) Double Wearu, který poslední dobou nedám z ruky.

Balzámky na rty jsou taktéž nutností, kdy v tašce potřebuji mít pár zástupců - ať už klasických bezbarvých či s nějakým lehkým tónováním. Rozhodně je používám častěji než rtěnky :-)


Bez jakých výrobků si neumíte představit svůj den?



SHARE:

2 komentáře

  1. S pěnou od Balei mám jenom skvělé zkušenosti :-) používala jsem jí milé léto!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig