pondělí 2. července 2018

Rozšiřuji svou make-up sbírku o Annabelle Minerals

Hezký večer,

tak tuto recenzi jsem si pro Vás chystala docela dlouho. Ne proto, že bych si musela promýšlet, co napíši, ale protože jsem chtěla nafotit výrobky v akci, a jelikož je používám nejčastěji o víkendu před nějakými výlety apod, tak sem pravidelně zapomínala "cvaknout"... :-)




Výrobky Annabelle Minerals si postupně začínají získávat pozornost. A to zejména v pozitivním slova smyslu. Byla jsem tedy opravdu zvědavá, co na nich všichni mají. Abych se přiznala, jsem v tomto lehce konzervativní a make-up má vypadat tekutě, pokud je to sypké, pak je to pudr... No ne tak docela....


Co je u této značky výborně promyšleno (i z hlediska PR), je možnost zakoupit si "testovací" balíček za velice nízkou cenu cca 250,- . Takže můžete vyzkoušet, co a zda vám vyhovuje.  Já ji pořídila ještě společně s klasickým balením make-upu. Ten jsem si prostě neodpustila :-)


Sada obsahuje oblíbené výrobky v několika odstínech - makeup, korektor, oční stíny, rozjasňovač, tvářenku...
Musím říct, že vše, vč. make-upu v klasickém balení, mne velice mile překvapilo. Vše vlastně funguje jako "pudr", ale velice dobře se zapracovává, neflekatí, lehce kryje a vydrží celý den.
Asi jediná věc, která mne zas až tolik nechytila za srdce, jsou oční stíny. Jsou vcelku dobře pigmentované (v tomto ohledu mne mile překvapily), ale přišlo mi, že více práší a na očích mi vydržely jen cca půl dne, pak se začaly lehcé slývat do rýh.



Co naopak hodně chválím, to je zmíněný make-up. Moc dobře se s ním pracuje, nedělá fleky, dobře drží i se zapracovává, lehce sjednotí a zmatní plěť a vydrží celý den bez hnntí. Za mne super!  Jediné mínus je to, že příliš nekryje. Takže vhodnější opravdu pro ty, kteří chtějí jen lehce sjednocovat barvu. 


V akci:


Vidíte, že pigmentové skrny pod očima make-up  příliš nezamaskovaval...



Zkoušeli jste již tento typ výrobků? Co na něj říkáte?



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig