neděle 15. července 2018

Tvořivý týden #26

Hezkou neděli, tvořivci,

tento týden bylo tvoření hodně miminkovské a růžové. Inu pro jednu malou cácorku. Hrozně mě to bavilo a protože jsem nestihla ještě komplet vše, co jsem chtěla, tak určitě příště uvidíte pokračování. No ale nyní k tomu, co v tvořivé dílničce vzniklo...

Povím vám, že si sice moc užívám toho, jak už holky začínají být spíše malé slečny, a tak chtějí šatičky, sukýnky, v zimě čapku na každý den jinou...., ale zase to tvoření pro malá miminka má také něco do sebe. Je moc zajímavé tvořit pro někoho, kdo většinou ještě není třeba ani na světě a vlastně němůže říct, zda se mu to líbí nebo ne. O to víc mám pak radost, když mi přijde třeba fotografie drobečka lebedícího si v hnízdečku ode mě.  


 

Před časem jsem objevila u Mechulky naprosto úžasnou sovičkovou látku, ihned jsem přesně věděla, na co ji použít, protože v hlavě jsem měla naplánované hnízdečko pro jednu malou princezničku. 


Látka je to krásná, a tak jsme koupila opravdu veliký kus, takže kromě hnízdečka (které je uvnitř navíc z příjemného měkkého fleecu) vznikla také deka, kterou lze použít do postýlky, kočárku či na lezení na zem. 

Kus látky ještě mám, takže určitě ji na nějakém jiném výrobku uvidíte - tak trochu asi už vím, co to bude... :-)

Chapadlinky jsou pro malá miminka úžasní pomocníčci. O tom, jak pomáhají předčasně narozeným miminkům, jsem zde na blogu psala již několikrát, ale ruku na srdce, vždyt ona je chapadlinka fajn parťákem i jen tak. Takže proto je ráda dělám i pro miminka mých kamarádek. 


Když jsem tentokrát zase chapadlinku po delší době háčkovala, říkala jsem si, že se k nim asi zase na chvíli vrátím a pár jich pro nemocnici udělám. Ony jsou prostě tak roztomilé, že se háčkují pomalu samotné. Takže si dávám cíl - do konce prázdnin uháčkovat alespoň 3 :-)


A to je vše. 
Dobrou s kobrou, tvořivci! :-)

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig