pondělí 23. července 2018

Tvořivý týden #27

Hezký pondělní večer, tvořivci,

musím se pochlubit (a pochválit), protože konečně jsem dokončila jeden háčkovaný kousek, na kterém jsem pracvala několik týdnů. No ale hezky pěkně po pořádku... :-)

Týden jsem zahájila mimi tvořením. V minulém tvoření jsme vám ukázala růžovou chobotničku. Tentokrátk jsem chobotničce dodělala i dortík, na jehož vrchu může vykukovat. 




Plenkodrtové tvoření mě moc baví. Je to zase trochu něco jiného a hlavně pokaždé jej dělám jiný. Tentokrát jsem přidala větší množstí drogerie a také tři bambusové plenky,díky nimž vzniklo i třetí patro dortu.



Asi nejsložitější část z celého dortu je pro mne balení do celofánu. To bych totiž potřebovala ideálně ještě další pár rukou :-)


A opět jsme s holkami chvilku čelenkovaly. Je to hrozně fajn a navíc tyto čelenky se mi moc líbí (ano, proč bych si nepochválila vlastní výrobek, že :-) ). Ale nemyslete, všechny nejsou pro nás, naopak, pár jsem udělala i pro vás...


 

 

 

 

 

Dárková akce balónovka + čelenka na e-shopu: každý, kdo si až do konce srpna koupí balónovku (dětskou i dospělou), tak jako dárek obdrží květinovou čelenku.
Čelenky vybírám já, ale pokud si objednáte v jednom balíčků více sunýkek, tak každá čelenka bude jiná, ať to máte pestré :-)


A teď k tomu dokončenému háčkovanému výtvoru. Možná tušíte správně - je to děrované bolerko. Nebudu se tolik rozepisovat, protože mám nafocený celý postup a během týdne vám jej sepíši. Ale tak pochlubit jse se prostě musela, protože to je kousek, ze kterého mám radost. Již plánuji další... :-)


Nezapomeňte na balónovko - čelenkovou akci a vzhůru na další tvoření! :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig