středa 29. srpna 2018

Clinique: Moisture Surge

Pěkný večer,

čím dál tím více se zaměřuji nejen na dekorativku, ale zejména i na péči o pleť jako takovou. Říkám si, že co teď zanedbám, to už nedoběhnu. Víte jak...


Výrobky od Clinique se mi v minulosti velice osvědčily, a tak jsem si pořídila další. Zase trochu jiné, abych si rozšířila obzory. Nejprve jsem si říkala, že v létě třeba nebude potřeba tolik hydratace, a tak bude řada Moisture Surge nevyhovující, ale nějak mi to nedalo... :-)

Koupila jsem krém a sérum. Nejprve ke krému:

Má klasický obal v podobě skleněné dózičky. Ty já sice tolik nemusím (jsem pumpičková), ale nevadí. Obsahuje samozřejmě i krytku pro hygieničtější použití.


Krém sám o sobě je velice hutný, ale moc dobře se roztírá a vstřebává. Má jemnou - víceméně nepatrnou, vůni. Je ale vcelku "těžký" a tak jej používám jako noční krém (pod make-up mi vůbec neseděl). Naprosto výborně ale regeneruje pleť po celém dni na slunci. Pokud jej nanesu večer, tak ráno je krásně jemná, vypnutá a hydratovaná. Nyní, přes léto, jej nepoužívám denně, ale rozhodně do podzimních plýskanic či zimních mrazíků bude výborný.


Druhým kouskem je toto sérum. A jedním slovem? Úžasné!
Toto sérum je naopak do letního počasí ideální - velice jemné, nemastné, dobře se roztírá a vstřebává. Lze na něj ihned nanést krém a následně make-upem bez jakéhokoli problému. Po slunění navíc pleť výborně zklidní a po jeho použití je jakoby šťavnatá. Používám jej již třetím měsícem a mám jej téměř vypotřebované, ale určitě pořídím ráda znovu.


...a má pumpičku... :-) 


Clinique mi opět potvrdil, že jeho výrobky mi ve většině případů sedí bez jakýchkoli problémů a naopak mi prospívají. Určitě to nejsou poslední kousky, které jsem vyzkoušela, naopak... :-) 


Již jste se s některým z těchto výrobků "blíže poznali"? Co na ně říkáte?
SHARE:

2 komentáře

  1. Značku znám dlouho, ale ještě jsme od ní žádný produkt nevyzkoušela. Vždy mě na nějaký nalákají různé blogerky, youtuberky (hlavně teda Lou), ale stejně na tuhle značku pak zapomenu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já koupila před nějakou dobou (cca rok zpět) prvních pár výrobků v "dárkové " krabičce ve výprodeji v Douglasu s mega slevou a musím říct, že od té doby jsem z této značky nadšená :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig