úterý 21. srpna 2018

Novinky v make - up šuplíku: červenec

Hezký úterní večer,

co se ještě vrátit o jeden měsíc zpět a podívat se, co mám nového v make-up šuplíčku? Třeba vás inspiruji... :-)


Konturovací paletku od Gabriella Salvete jsem si prvně pořizovala cca dva roky zpět (to je hrozné, jak to utíká...). Je výborná, a tak když už jsem ji nyní vypotřebovala, pořídíla jsem si další. Článek na ni jsem psala kdysi ZDE a stále za mne platí to, že je to naprosto výborná paletka, která strčí do kapsy i dražší konkurentky.  Stala se takovým mým "must have" kouskem ve výbavě.


Rtěnku Catrice v této fialové barvě jsem dostala k otestování díky spolupráci s Arome. Jak už asi víte, pokud mne sledujete déle, tak zrovna takovýmto barvám nefandím. Možná jsem trochu "konzerva", ale nevadí. Na druhou stranu ji třeba využiji, až mě zase chytne "crazy - makeup blbnutí". No ale i tak jsem ji samozřejmě vyzkoušela. Je velice hezky jemná, máslovitá. Dobře se nanáší, ale pokud jsem přejela v jakoby větší vrstvě, tak mi přišlo, že dělá na rtech fleky. No a ani s výdrží to nebylo moc slavné. Prostě celkové takový střed.



Naopak 16 hodinové rtěnky od Dermacol jsem zde na blogu již v minulosti chválila. Aktuálně mají nové odstíny a to jsem nemohla přejít bez povšimnutí. Opravdu vydrží celý den. Je potřeba je sem tam přetřít tou průhlednou částí, protože jinak mi rty lehce vysuší, ale jinak za mne naprosto výborný výrobek. Určitě nezůstanu jen u těchto dvou odstínů. 



 


 

Dalším kouskem je tato tužka na obočí od Make-up Revolution. Je krásně měkká a dobře se s ní pracuje. Barva je středně hnědá - více do tmava, ale rozhodně nečekejte vyloženě tmavě hnědou. Má na svém konci kartáček, díky kterému pak ještě obočí rozčísnete a doupravíte. 


Podkladová báze od Catrice s kapátkem je rozhodně hodně zajímavým výrobkem. Před jejím použitím je určitě nutné mít dobře hydratovanou pleť, protože jinak jsme měla pocit, že mi ji lehce stahuje a vysušuje. Hodně rychle se vstřebává, takže je potřeba zapracovat ji opravdu rychle. Nicméně velice dobře matuje, lehce stahuje póry a make-up na ní drží naprosto výborné. Za mne tedy rozhodně ano.


Tekutý korektor od Bourjois jsem viděla v několika videích různých blogerek, které jej chválili. Zkusila jsem jej tedy také. Vzala jsem nejsvětlejší, který v drogerii měli a nelituji - je i tak trochu tmavší, než jsem čekala. A s lehce nažloutlým podtónem. Velice dobře se s ním pracuje. Zapracovává se opravdu rychle a dobře kryje i větší kruhy pod očima či pigmentové skvrny (ty ne úplně stoprocentně, ale rozhodně je zjemní). Pudr na něm dobře drží a nedělá případné "mapky". Za mne tedy rozhodně super výrobek. Jen malá rada - určitě pečlivě vybírejte vhodný odstín :-)


Opět jsem sáhla po řasence Maybelline. V první chvíli jsem měla pocit, že už jsem tuto kdysi měla. Ale spletla jsem si ji s jinou podobného jména. No nevadí, to rozhodně ne :-) Řasenka je totiž velice dobrá  (v akci ji vidíte na fotkách u Dermacol řasenek - pro zvětšení klikněte), Sice je potřeba nanést více prstev, pokud chcete opravdu hustě tvářící se řasy, ale kartáček je velice dobře rozděluje a natahuje. Navíc se nedrolí, neobtiskává a drží celý den.



Máte některé z těchto výrobků také ve své výbavě? Co na ně říkáte?


SHARE:

4 komentáře

  1. Také mám jeden odstín té dlouhotrvající rtěnky od Dermacolu :) a jsem s ní spokojená.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Mám ji moc ráda a příjde mi hodně univerzální - jakože celoročně použitelná :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig