neděle 5. srpna 2018

Tvořivý týden #29

Zdravím, tvořivci,

tento týden začal stříháním látek. Upřímně jsem si myslela, vzhledem k tomu, kolik jsem toho nastříhala, že to mám tak na měsíc... No polovinu už mám hotovou a uvidíme, jak zahýbu s tou druhou. Nicméně teď tedy ukázka z tohoto týdne... :-)

Všimla jsem si, že na e- shopu to trochu zelo prázdnotou, a tak jsem zase dva kousky balónovek ušila - jednu pro cácorky...



...a druhou pro "velké holky". 

Na e-shopu najdete i jiné věci, tak radím, hurá tam :-) A navíc stále platí akce, že ke každé balonovce dostanete zdarma čelenku.



Tuto látku jsem kupovala už tak rok zpět, protože se mi moc líbil nápad se šípy. Chtěla jsem si z ní udělat veliký nákrčník, ale nakonec jsem se k tomu nedostala a pak už nebyla zima. A tak z kusu byly kalhoty, čepice a nyní úžasná balónovka. Věřím, že budoucí majitelce bude dobře sloužit. Tak holky, která ji chce? :-)


Průběžně se snažím zapojit do podpory Karolínky a Rozárky, dvou malých dvojčátek, kteří to se vstupem do života neměli lehké, ale které bojují. Ba co víc, jejich úžasní rodiče je nenechají nebojovat (za což jim patří veliký obdiv) a shánějí prostředky na jejich rehabilitace, jak jen to jde. Víčka, akce apod. Do jedné takové akce jsem se zapojila i já a věnovala tuto sukýnku do "aukce", jejíž výtěžek půjde právě na holčičky.


A aby to holčičkám nebylo líto (a já neposílala jen krabici plnou víček), tak jsem dvě zaječí balńovky ušila i pro ně. Už jsou na cestě a doufám, že jsem to velikostně trefila :-) 


Prozatím jsem se účastnila víceméně spoluprací, kdy já jsem byla ta, co něco recenzuje. Byla jsem ale oslovena jednou maminkou, řekněme začínající influencerkou, zda bych naopak nešla do spolupráce, kdy ona by zhodnotila mé výrobky. Povím vám, dlouho jsem o tom přemýšlela. Ne, že bych se bála kvality svých výrobků a následné negativní recenze. Já svým výrobkům (a sobě) věřím, ale bylo a je to pro mě nové, nechci z toho dělat nějakou pravidelnou věc - už jen pro to, že netvořím ve velkém, ale řekla jsem si, proč i vlastně něpodpořit nejen sebe, ale i někoho, kdo pracuje na svém rozvoji. 


Ano, už tušíte správně, poskytla jsem k recenzi balonovku. A protože je paní i maminkou malého raráška, ušila jsem pro něj lehké kraťásky. 


Sama jsem zvědavá, jak se budou výrobky líbit, co řekne na zpracování, látku (protože motiv jsem vybírala já bez jejího vědomí) a prostě celkově... sledujte můj Instagram, tam se určitě vše společně dozvíme :-)


Ono mě to sukýnkování opravdu chytlo a navíc smajlíková látka je prostě hrozně zajímavá - všimněte si, že není jen pozitivně laděná, ale prostě působí neotřele a "jinak", takže jsem ještě dvě balonovky ušila pro vás. Soutěžit o ně můžete na mém FB




Ať to není jen o šití :-) Holky mají prázdniny, a tak vymýšlíme tvořivé hraní. Mají hodně panáčků z kinder vajícek či little pet shop, a tak jsem vymýšlela, co a jak. Zejména, když své hračky rády vozí ukazovat babičce s dědou. Papírový domeček se jim navíc začal rozpadat, a tak jsem na Pinterestu začala hledat. Do oka mi padly kufřiky.  V papírnictví jsem tedy dva pořídila, v hračkářství koupila mini nábytek. vzala tavnou pistoli a během chvíle byl domeček hotov. Určitě bych ráda ještě nějaký nábyteček pořídila, takže pokud máte tipy, budu ráda :-) 



Trávit čas na zahrádce nás hodně baví. Navíc si nyní zakládáme novou, a tak máme plno možností, jak se vyřádit. Holky samozřejmě chtějí pomáhat, a tak jsem jim udělala okolo zahradního domecku vlastní zahrádku, kterou si postupně s mou pomocí upravují.


Požadavek byl, že by chtěly vstup jako do zámecké zahrady, a tak jsme pořídily podporu na pnoucí rostliny a dnes i dva plamínky. K tomu i něco na oživení a navíc nemohou chybět ani mini trpaslíci (mají cca 20 cm). Protože přeci každá správná zahrada má svého trpaslíka... :-)


A to je pro tento týden vše. Dobrou s kobrou! Já jdu ještě chvíli háčkovat bolerko ...:-) 
SHARE:

4 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig