pondělí 10. září 2018

Tvořivý týden #34

Pěkný večer, tvořivci,

minulý týden jsem víceméně "dojela" všechny kostlivečky ve skříni, které jsem na léto měla. A ano, jsem na sebe díky tomu i tak trochu hrdá... :-)

Ono toho nebylo moc, přesněji dvě věci, ale byly to věci časově náročnější. Mimochodem k tomu malou poznámku, i když nemám kolikrát problém s tím, abych vytvořila nějaké menší kousky (ne seriově, ale třeba mini čepičky pro kulíšky apod.) a samozřejmě z nich mám radost, tak daleko náročnější - nejen na čas, ale hlavně na to se donutit k háčku opakovaně sednout, jsou právě delší háčkovací či šicí projekty.

Takovým náročnějším projektem pro mne bylo bolerko. Já jsem vám ZDE už před časem jedno ukázala i s návodem. V tu dobu jsem už měla rozháčkované druhé. Tentokrtát v tmavší béžové "camel" barvě. Je o něco delší a více naháčkováno okolo, čím vznikl lehce zvlněný lem, který se mi moc líbí. Myslím, že do tohoto počasí společně s balónovkou a a bílým tílkem či tričkem bude ideální .

 

Pro zvětšení klikněte na obrázky.

 

A druhým kouskem byly dvě veliké hračkotašky pro moji kamarádku - tedy jejího raráška. Jsou opravdu dost veliké (cca 70 x 90 cm), vyztužené vatelínem a pořádně prošité, aby se právě vatelín náhodou při praní neposunul či "nezdrcnul". 


Vnější látku jsem pořízovala u Mechulky a je naprosto úžasná. Vybírala ji samozřejmě přímo kamarádka, aby se jim hodila do pokojíčku, ale povím vám, je krásně obrázkově rozložená. Piráti, kam se podíváš.... :-) Já věděla, proč beru o metřík více, takže ji určitě ještě někde uvidíte :-)


A je to, vzhůru do dalšího tvoření!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig