neděle 30. září 2018

Tvořivý týden #36

Pěkný večer, tvořivci,

na začátku týdne jsem si říkala, že jej celý věnuji k tomu, abych se naučila něco nového, a tak nechám háček a šicí stroje stranou. No né uplně jsem to nakonec splnila... :-)

Mám ohromnou radost, jak jste reagovali na zamotané šátky, a tak když jsem slíbila, že budou i na e-shopu, tak to musím splnit.  První je na světě (bude vystaven k prodeji, až došiji další připravené, ať máte větší výběr). Máte se na co těšit :-)


Také jsem nafotila návod, jak šátek zamotat. Zítra jej najdete na blogu...


Prozatím se můžete pokochat, jaké barevné varianty jsem si pro vás nachystala. Ještě k nim došiji knoflíky (nějaké možná budu muset přiobjednat), nafotím, sepíši a hurá za vámi... :-)


Před pár dny jsem koupila střih na sportovní kalhoty na webu Caramilla. Paní Petra má to oblečení vždy krásně propracované, funknčí a zároveň šik, že jsem prostě neodolala. Holkám jsem podle tohoto střihu ušila kalhoty z letního softhellu, který jsem už před delší dobou (tuším někdy na jaře) koupila na Unuodesign


Střih je úžasný. Sedí  perfektně. Holky, jak jsou hubené a dlouhé, tak jsem jim pas v nápletu stáhla širokou gumou a vše tak sedí moc dobře. Spodní lem nohavic jsem jen založila, i když původně jsem si plánovala, že bude také s nápletem.

 

pozn. pro zvětšení klikněte na fotografii

Co jsem trošičku poupravila, to jsou kapsy - dřív jsem se s nimi vždy trápila a prostě je nějak neuměla pořádně postavit. To u tohoto střihu není problém a moc dobře se šijí. Já však nechala (schválně) lehce povytažený barevní lem - té vnitřní látky, takže vznikl efekt dvojího asymetrického lemu nebo jak to nazvat. 

Holkám se nové gaťky moc líbí a mne také. Určitě ušiji brzy další - už tedy asi ze zimního softhellu, ale myslím, že se hooodně vyřádíme i co se barevných kombinací týče. 

 

Pro případné dotazy - kalhoty dle tohoto střihu určitě (ani do budoucna) na e-shop neplánuji. Jsou nádherné a ctím nápad Petry, která střih vytvořila (najdete ji také na Fleru). Ráda podle něj budu šít, ale jen pro vlastní použití. Děkuji za pochopení.

A jen trochu k tomu, co jsem si na tento týden dala za úkol - naučit se plést. Jen jednoduše - hladce. A prozatím se mi to daří. Tak uvidíme. Mám totiž plán.... :-)


A co vyrábíte vy v podzimním čase? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig