čtvrtek 27. září 2018

Ziaja: Acai Berry

Pěkný večer,

co se péče o pleť týče, tak tu se snažím opravdu nezanedbávat.  Říkám si, že ono se mi to vrátí a je to i znát. Teď nemyslím jen z oblasti vrásek apod. Ale celkově, pokud máte zdravou pleť, staráte se o ni a zbytečně ji "netýráte", tak je to hodně poznat. I z toho důvodu jsem v posledním zhruba roce do své denní "skin care" pustila více pečujících přípravků a sér.


Mám již své oblíbence a nebudu tvrdit, že patří k těm nejlevnějším. Naopak ale nemohu říct, že by se výše ceny rovnala kvalitě. Většinou je to o tom, co každému vyhovuje... 
Já před nějakou dobou narazila na jeden hodně zajímavý výrobek, který stojí zlomek toho, co drazí konkurenti. Mluvím o séru Acai Berry od značky Ziaja. Myslím, že jsem ho objednávala na lekarna.cz a vyšel na cca stovku. 


A jaký tedy je? Je vám jasné, že když už jej v úvodu tak "okecávám", tak určitě nebude špatný :-)

Je velice jemné konzistence - něco mezi gelem a lehkým krémem. Velice dobře se nanáší a vstřebává. Zanecháva jemnou, trochu až lepkavou, krustu, která mi ale paradoxně nevadí, protože po nanesení krému či dalšího pečující výrobku naprosto zmizí. Pleť krásně vypne, vyživý a trochu sjednotí. Co je fajn, tak že po něm mizí mírné otoky okolo očí, takže pokud na ně trpíte, určitě se vám tento efekt bude líbit. 
Díky dlouhodobějšímu používání i mohu říct, že opravdu pleť dobře zjemňuje a vyhlazuje. Používám jej na noc v kombinaci s pleťovým krémem (a někdy ještě jedním sérem) a ráno mám pleť krásně hladkou a vypnutou. 



Za mne tedy rozhodně veliké ANO. Ziaja mě jednoduše opět přesvědčila, že umí a že díky svým cenám je přístupná víceméně každému. Zkuste, určitě nebudete litovat. Mne sedí tedy báječně!

Znáte toto sérum? A jaké je vaše oblíbené?
SHARE:

2 komentáře

  1. mám zkušenost s kozí řadou, capuccia nebo jak a ted mám tee trea ještě neotevřenou sadu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig