pátek 26. října 2018

Houpací prkno od Antonie a Emma

Pěkný páteční večer,

ani nemrkneme a budeme vybírat dárky pod stromek. No povím vám, že znám i Ty, kteří už mají pár dárků nakoupených (já mezi ně tedy nepatřím), a tak jsem si řekla, že vám dám jeden tip.


Upřímně, houpací prkno máme doma už dobrého půl roku. Původně jsem chtěla napsat recenzi co nejdříve, ale nakonec jsem ji cíleně odkládala. Byla jsem totiž zvědavá, zda a jak dlouho zůstane populární. Kdo má malé děti, tak ví, že počáteční nadšení (a to tedy z prkna bylo ohromné) velmi rychle může přejít. 



S houpacími prkny se tak trochu roztrhl pytel před nějakou dobou a přiznám se, že nevím, kdy byla doba, že jsem jej začala vnímat jako případně fajn věc - hračku, pro holky. Říkala jsem si "k čemu to vlastně je?". A tak jsem ale postupně začala trochu pátrat, něco přečetla, různě zapátrala po diskuzích a už jsem byla lapená a prkno taky chtěla.


Osobně eviduji asi tři výrobce, kteří prkna vyrábí a prodávají. Já nakonec pořídila prkno od Antonie a Emma. Chtěla jsem klasické, v přírodní barvě, které něco vydrží a zároveň bude za rozumnou cenu. To toto rozhodně splňovalo. Navíc je povrchově upraveno přírodním olejem, který velice příjemně voní.
Líbí se mi, jak je krásně jemně opracované, zbroušené do posledního centimetru, takže se nemusím bát, že se holky nějak zbytečně zraní (to, že na něm zkouší kolikrát akrobatické kousky, raději nekomentuji). Navíc i vzhledově, jako kus nábytku, je moc hezké a působivé. Za to patří výrobcům palec nahoru a opravdu veliká pochvala.



Kdo mne sleduje déle, tak jste si určitě všimli, že jej velice ráda používám na fotky jako zajímavý doplněk při předvedení šatovek či jiných kousků oblečení pro děti. Nějak mi to k sobě prostě pasuje a navíc je prkno samo o sobě fotogenické (komentáře stranou, i prkno mlže být fotogenické :-) )


Je to vlastně "jen" prohnutý kus dřeva. Ano, s tím se nedá než souhlasit, ale když se na to podíváte očima dětí, tak je to houpačka, balanční pomocník, stoleček, židlička, mini skluzavka, část tajného bunkru, sáňky pro plyšáka... No na co si vzpomenete.

Koupě rozhodně nelituji, naopak doporučuji a sama přemýšlím, že časem pořídím ještě jedno, aby holky měly každá své, i když prozatím se umí domluvit a vystřídat. No a co bych vzkázala výrobcům? Udělejte i dospěláckou verzi, prosím, moc bych ji chtěla :-)


Také mate rádi jednoduché a přesto tak chytré věci? Dejte mi tipy, co takového bych měla určitě okouknout či pořídit? :-)

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig