pátek 19. října 2018

Makeup Revolution: By Petra

Hezký páteční večer,

dlouho jsem si říkala, zda mám tuto recenzi vůbec psát. Protože o této paletce bylo řečeno a napsáno už mnoho. Ale ono mi to prostě nedá...

Ale zase aby vás ten článek nenudil. Ono totiž vše, co se o té paletce povídá, to je pravda. Tedy to dobré. Navíc se jí nedá upřít fotogeničnost. To prostě vidíte na první pohled, a tak jsem se i já rozhodla přispět pár fotkami a řádky :-) 



Co je rozhodně nutné hned v úvodu říct je to, že bylo rozhodně výborné rozhodnutí udělat patelku dvojitou a vynechat tak zrcátko, které stejně snad nikdo nepoužívá (pardon, za mne to tak určitě je.. :-) ) . Díky tomu si tedy můžete pořídit paletku s 36 stíny doslova za hubičku (za 300- 350,-).  Navíc barevné spektrum je takové, že vytvoříte na očích nepřeberné množství variací - od nude či lehčího "business" líčení až po něco divočejšího či živějšího na večerní party. Už to je bomba!

 

A jak se to má s kvalitou?
Je hodně poznat, že paletku dával dohromady někdo - tedy Péťa, kdo se líčit umí, rozumí tomu a ví co chce. Samozřejmě najdou se jeden dva stíny, u kterým bych řekla, že na první dobrou nic moc, ale ve finále to bylo špatnou volbou štětce. Ono totiž je třeba si je všechny "osahat", vyzkoušet a opravdu si vyhrát. Pak už totiž uznáte, že tohle je hodně povedený počin. Navíc, stejně jako ostatní paletky Makeup Revolution (pár jich už doma mám, tak mohu posoudit) má výbornou pigmentavci a super celodenní výdrž.


V akci: 

1. nofilter, drugstore queen, couple goals, hubby's fave

 

 

2. nofilter, wedding cake, get ready! , sweet tooth

 


3. nofilter, savage, hubby's fave

 

 

Takže jedním slovem? Výborná! 
Péťa odvedla úžasnou práci a má být na co hrdá. Gratuluji, tohle se totiž vážně povedlo!


A co vy, už ji také máte doma?

SHARE:

4 komentáře

  1. Líčení vypadá moc hezky :) já se na ni teprve chystám, ale nemůžu se dočkat až s ní sama něco vymyslím :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Jde si s ní opravdu hodně vyhrát a za nákup rozhodně stojí :-)

      Vymazat
  2. Paletku jsem si musela pořídit taky :-D a jsem z ní nadšená :-) a ještě když je od Péti :-) jinak líčení se ti s paletkou velmi povedlo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, také po ni stále co chvíli sahám :-) Moc děkuji!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig