úterý 30. října 2018

Školkovky AE stylové

Hezký  úterní podvečer, rodičovstvo,

tramtadadááá, fanfáry... dlouho jsem si totiž říkala, že jednou bych chtěla i šatovky udělat nejenom pro holky, ale nabídout je také vám. No a první už jsou na e-shopu...



Samosřejmě, chápu, jeden kousek ještě nic neznamená, ALE je to první krok a já věřím, že bude i druhý, třetí....xtý kousek a budete se z nich radovat stejně jako já a holky.


Od chvíle, co holky začaly chodit do školky, jsem věděla, že nebudou moc tričkové. Tedy, já to veděla samozřejmě už déle, protože i na písek chtěly princeznovské šaty, ale tentokrát šlo spíše o praktickou stránku věci. Potřebovala jsem takový kousek v šatníku, který jim dobře zakryje záda (holky jsou hubené, ale dlouhé, a tak jim trička sedí tak nějak... no víte jak, úplně špatně :-) ), nebude se vyhrnovat a zároveň je nebude omezovat v pohybu. 

Samozřejmě máme i různé šatičky a tuniky kupované a holky je moc rády nosí, ovšem nedalo mi to a pár vlastních kousků jsem jim také ušila. 

 

Různé střihy, které jsem vyzkoušela, vycházeli vždy z nějaké předlohy, co máme doma a hodně jsem se inspirovala na pinterestu. A to je již témě dva roky zpět.


Nakonec jsem jako finální zvolila naprostou jednoduchou variantu - mírně nad pasem přestřižené tričkovitého vzoru, lehce nabraná sukně a asymetrický spodní lem.

Moc se mi to líbí, to vám povím. Udělala jsem jich už několik a vždy s úspěchem. A úžasná pro mne, ano člověk to občas potřebuje, je i ta pochvala od ostatních... :-)


A tak postupně sem tam uvidíte i volné kousky šatiček na e-shopu. Prozatím v takové univerzálnější velikosti, co se školkových dětí týče a uvidím, jak to bude do budoucna. I co se inovace střihu týče... :-) Nechme se všichni překvapit.


Co na školkovky říkáte? Líbí, nelíbí, co byste upravili, doplnili nebo naopak nic neměnili?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig