neděle 14. října 2018

Tvořivý týden #38

Hezký večer, tvořivci,

jak se vám v uplynulém týdnu tvořilo? Povím vám, že já mám hodně rozdělaných věcí (jak jinak), ale i tak sahám po nových a sem tam i něco dokončím. Na ty dokončené můžete kouknout nyní zde... :-)

Školkovky mne baví čí dál více. Míchám varianty a užívám si asymetrický střih. Samozřejmě začínám pokukovat i po variantě s dlouhým rukávem, ale na druhou stranu si říkám, že ve školce mají dost teplo, a tak ten krátký rukáv není od věci. Uvidíme... :-)

 

Před časem jsem si objednala velice krásné látky s tím, že je ale použiji holkám na čepice - čili jen menší kousky. No samozřejmě školkovky mě nenechaly klidnou a ty látky k tomu úplně vybízely, takže jsem vše různě zkombinovala a jsou na světě "cik cak školkovky"

 

V 99% holky nosí stejné oblečení. Necpu je do toho pod tlakem, ale samotné chtějí a já si říkám, že to vlastně není tak úplně na škodu. Však jsou dvojčata, a tak aťsi to užijí. Kdo jiný by se měl cíleně oblékat stejně, no ne :-) Ale chápu i ty rodiče, kteří naopak toto nepodporují a chtějí mít děti oblečené spíše odlišně.  Nebudu přemýšlet, co je lepší nebo horší varianta. Jsem ráda, že holky si to samotné nastavily a určitě jednou nastane doba, kdy zase budou chtít mít vše jiné.... A zrovna tedy dnes neprotestovaly, že mají každá jiné šaty. :-)





Ano, stále pletu. Snažím se to pořádně naučit - abych měla oka stejná a dobře utažená, a tak mi to trvá déle, ale kdo si počká... zatím jsem cca v 1/3 svého mini projektu.... :-) 


A to je vše. 

Dobrou s kobrou! :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig