neděle 4. listopadu 2018

Tvořivý týden #41

Hezkou neděli, tvořivci,

Před chvíl jsem sklidila šicí stroj - dnes jel poctivě od rána, a říkám si, že bych opět mohla sepsat pravidelný tvořivý reportík. Takže jdeme na to...

Už ani nevím, kde jsem koupila bílou látku s křížky a jaký jsem s ní měla úmysl, ale nakonec jsem část použila na dětský nákrčník a myslím, že to nedopadlo vůbec špatně. Naopak. Už jej má nový majitel :-) 



Před pár týdny jsem šila stejné šaty pro holky, a protože je moc rády nosí a já měla ještě zbytek této látky, tak jsem jedny udělala na víc a čekají na svou majitelku na e-shopu.


 

Čapky kam se podívám. A budou stále přibývat :-) 

Baví mne, jsou chic a ještě jsem jedné dobré duši, že pár čepiček vyrobím pro ty, kteří je potřebují - určitě časem prozradím více... :-) 

 

Udělala jsem si i jednu pro sebe, abych nebyla jak ta kovářova kobyla, a povím vám, že mi díky ní bylo moc příjemně teplo. Poslední tři dny se o mne totiž pokouší nějaký bacil a chvílemi pěkně skřehotám, jenže když prostě máte nějaké povinnosti venku, tak to jinak nejde. Táááákže čepicím zdar!


Pár čepiček najdete pro sebe i své cácory na e-shopu.  Nejnovějším kouskem  je tato. 

 

 

Kalhody od Caramilly mne moc baví a holkám sluší, takže po prvním pokusu s letním softhellem jsem se tentokrát dala do zpracování zbytků zimního. Nejhorší je pro mne vše vystříhat a vykreslit :-) ale co už... mám to hotové a první zimní jsou hotové.



Udělala jsem je v kombinacích toho, co mi doma lezelo, no a nevypadá to snad zle. Náplet v pase jsem udělala vyšší kvůli zádům (případně jde ohrnout). 

 

 

No a to by bolo asi tak vše z tohoto týdne. Samozřejmě i poctivě pletu... :-) 

Hezký zbytek neděle!
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig