neděle 18. listopadu 2018

Tvořivý týden #43

Pěknou neděli, tvořivci,

tento týden jsem se snažila nezahálet a musím říct, že vcelku se mi to povedlo. Samozřejmě, mám v hlavě další věci, které bych chtěla brzy zkusit, dokončit či vyzkoušet, ale teď k tomu, co je již hotové.... :-)

Čapek není nikdy dost, a tak jsem uháčkovala tyto dvě, které budou součástí dvou balíčků (o tom třeba někdy příště) a zároveň jsem k nim sepsala i návod. Naleznete jej ZDE.


 

My ty školkovky opravdu milujeme. Tentokrát jsem sáhla po úžasné liščí látce a mentolovém lemování. Holky v šatičkách "projuchaly" rodinnou oslavu a na zítra už je mají nachystané do školky. Prostě frajerky. Pokud se vám tento typ šatiček pro malé cácorky líbí, koukněte ke mne na e-shop. 

 





Holkám jsem vytáhla zimní bundy, čepice a mají zateplené softhellové kalhoty. Jen rukavičky z lonska už byly těsnější a hlavně dost ošoupané, a tak jsem objednala střih u Caramilly (mimochodem, obecně její střihy doporučuji, jsou úžasné - vše výborně zpracované a zároveň s videem o tvorbě...pecka!). 
A tedy nemyslela bych, že to řeknu, ale ušít rukavičky není vůbec jednoduché. Naopak. Ale nakonec se vše povedlo a mám z nich obrovskou radost.  Samozřejmě doma padl dotaz, proč nejsou prstové...Inu, do školky si myslím, že jsou nejpraktičtější (a paní učitelky jistě také ocení) palčáčky. 
Jsou vyrobené ze zimního softu, takže krásně lehké a přitom budou hřát. Zároveň věřím, že jen tak nepropustí vodu. Ještě jsem k nim našila gumu na protažení rukávem. 
U jedněch určitě nezůstaneme. 


A posledním kouskem tohoto týdne je malý kapsář na přání, který jsem vyráběla z dvojité potahovky. Je tak pevnější, drží tvar a věřím, že udělá radost.



A to by bylo vše. Na příští týden mám střiženo na pár tulipytlíků, které jsem již dlouho nešila, tak uvidím, zda se k nim dostanu. Však to známe... :-) 

Dobrou s kobrou! 



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig