čtvrtek 20. prosince 2018

Morphe x Jaclyn Hill paletka

Hezký čtvrteční večer,

recenzi na paletku Morphe jsem slibovala už před nějakou dobou a přiznám se, že jsem ji tak trochu "zašantročila" a žila v domnění, že jsem ji již sepsala. No a ono ne. Takže jdeme na to...

Jaclyn Hill patří mezi ty, které vcelku intenzivně sleduji na Instagramu a moc se mi její styl líbí. Proto když jsem měla šanci pořídit si paletku od ní, nevíhala jsem. Celkem vydala čtyři barevné varianty a já si vybrala takovou, která mi barevným složením seděla nejvíce. 



Přiznávám, že v paletce se mi líbí nejenom ty jemné tóny či hnědé (hnědočervené) k dostínování, ale naprosto mne uchvátil fialový stín, který jakoby na první pohled vlastně k barevnému spektru nesedí, ovšem dokáže celé líčení krásně ozvláštnit - dodat mu šmrnc.

Balení paletky je celé papírové, a tak je používání po nějaké době znát, nicméně lze trochu vyčistit případně  vlhčeným ubrouskem (ale opatrně :-) ). Zavírání je na magnet. No co vám budu povídat, celkově je to sice moc hezké, ale ne zas až tak praktické. Za mne se ale popravdě jedná o jediné mínus.


Určitě vás zajímá pigmentace...? Tak ta je naprosto úžasná. bez přehánění. Stíny jsou lehce máslovité, moc dobře se s nimi pracuje, stínování jde bez problémů, drží bez hnutí celý den a jsou krásně jasné. Práší minimálně - respektive hodně záleží na zvoleném štětci právě díky veliké pigmentaci. Chce to si s ní prostě vyhrát, oťukat a zvolit "svůj způsob" práce s ní. 



V akci: 




 

Za mne rozhodně velký potlesk. Tato paletka se povelda! :-)


Znáte tuto paletku, nebo ji dokonce máte doma? Co na ni říkáte?
SHARE:

2 komentáře

  1. Paletka je hezká :) líbí se mi i její obal, ale vím, že bych její obsah odstínů nevyužila.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že já mám těch paletek už vcelku hodně, ale snažím se je různě střídat a když novou pořizuji, tak už i koukám, aby mi barevně sedla a doplnila ty, které už mám :-) a prostě takovouto sem ještě neměla... :-D

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig