čtvrtek 27. prosince 2018

Novinky v make-up šuplíku: listopad

Pěkný čtvrteční večer,

je téměř konec listopadu, a tak je správný čas na to, abych řekla něco k mým novinkám pořízeným v listopadu.... :-)


Pokaždé si říkám (a mám pocit, že poslední dobou vám to píši i zde), že novinky z make-up šuplíčku budu dávat vždy co nejdříve, ale pokaždé se mi to nějak seběhne. Ale věřím, že vám to ve finále tolik nevadí a naopak si prostě " jen" užijete případadné informace k novinkám :-) Však víte, jak to myslím....

Tak jdeme na to...

Prvním výrobkem, který vám ukáži není vyloženě něco k make-upu, ale spíše k péči. Ano, jde klasickou Niveu v limitovaném obalu. Já ji prostě v té drogerce nemohla nechat bez povšimnutí :-)

Tuto klasiku mám hodně ráda v podzimních a zimních měsících. Sice nyní nejsou žádné mrazy apod., ale když mám tvář právě mrazem či větrem ošlehanou, tak tento krém ji zaručeně zklidní. Vždy ji natřu, nechám pár hodin působit, poté pleť vyčistím a pokračuji svou klasickou péčí. Používám jej i na holky. Navíc ta vůně... Mám ji spojenou s dětstvím a s babičkami.


Tuto - pro mne wow - řasenku  Loreal jsem vám do většího detailu ukázala včera. Článek naleznete ZDE.


O tomto gelu na obočí od Loreal jsem vám psala již v květnových novinkách. Po prvotních rozpacích, o kterých jsem vám již před tím psala, mi skvěle sednul, a tak jsem si jej pořídila znovu. Obočí velmi dobře dobarví, zvýrazní a zafixuje. Nemaže se, nedrol a vydrží celý den.


Essence limitky mám hodně ráda. Mají je vždy krásně vymyšlené po vzhledové stránce (ano, někdo by mohl říct, že až infantilní, ale mne se i tak moc líbí) a navíc kolikrát i překvapí kvalitou. Jako například toto trio bronzeru, tvářenky a rozjasňovače.


Bronzer a tvářenka mají výbornou pigmentaci - zejména bronzer je opravu "wow" a je potřeba mít lehkou ruku. Rozjasňovač už je o něco slabší, ale i tak dokáže líčení pěkně a decentně podtrhnout. Odstínově se mi moc líbí a sedí mi všechny tři. Bronzer přes zimu používám jen pro lehké konturování (opravdu neznatelné) a "nádech zdravé barvy", tvářenka má krásnou tmavší barvu bez lesku či třpytek. Za mne prostě super limitka za lidovou cenu.



A to bychom tak měli vše. U prosincových novinek se už pokusím  polepšit - ano, vím, říkám to pokaždé, tak uvidíme, jak mi to vyjde... :-) 

A jaké kosmetické novinky jste odzkoušeli v minulých dnech vy? 


SHARE:

2 komentáře

  1. Gelovou řasenku od Loreal mám také a jsem z ní nadšená!!

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji také propadla :-) a kamarádka ji také dnes pořídila :-) holt toto se Lorealu povedlo....

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig