sobota 5. ledna 2019

Novinky v make-up šuplíku: prosinec

Hezký sobotní večer,

před týdnem jsem sepisovala teprve novinky za listopad, a tak jsem si řekla že tentokrát se polěpším a  ty prosincové novinky vám představím co nejdříve. Takže žádné zdržování, jdeme na to... :-)


Do drogérie se poslední měsíce nedostávám tak často jako dříve (a když už tak na skok, kdy se nestihnu ani rozhlédnout), ale tentokrát se mi podařilo i během té malé chvilky objevit dva moc fajn výrobky. Navíc byly ve slevovém košíčku, takže o to větší má radost následně byla.

Prvním je tento primer od Max Factor. Velice jemný, nemasný, dobře se do pleti vstřebává a připravuje ji následně na makeu-up. Poslední dobou mám pleť okolo nosu a mezi obočím sušší, a tak mi pak make-up (i při použití krému) lehce šupinatí. Musím říct, že tento primer tomu vcelku i zabraňuje - ne 100%, ale znatelně.


Druhým kouskem je tato Flormar tvářenka. Bože, ta má tak úžasnou pigmentaci a vydrží celý den. Musí se nanášet opravdu lehkou rukou. Je velice jemně mletá a dobře zalisovaná. Navíc mi krásně sedí i barevně (má dva odstíny). Prostě můj miláček posledních dní.

 

Zázračný kelímek Oriflame miluji už x let a mám jich několik (tak nějak v každém pokoji rozstrkané). Tato skořicová limitka je nejenom (klasicky) úžasná a rty jsou po ni nádherně jemné, ale navíc naprosto bezkonkurečně chutná - skořicově, což já naprosto zbožňuji.


Rozjasňovače od Makeup Revolution jsem dostala v balíčku od Arome.cz , se kterými již nějakou dobu spolupracuji. Obecně mám tuto značnu moc ráda, jak už víte. Jsou to výrobky velice kvalitní a zároveň cenově dostupné. Ani toto trio nedělá značce ostudu, naopak. Rozjasňovače jsou velmi pigmentované (jako nejslabší bych viděla ten modrý, i když i tak je oproti jiným značkám o stupeň výš) a bez změny vydrží celý den. Prostě super!



V akci:

 modrý

 zlatý

 růžový

Balzám na rty od Yes Studio s názvem Uh Huh Honey jsem dostala jako vánoční dárek a moc mě potěšil. Za prvé jsem tuto značku neznala a za druhé je naprosto skvělý. Voní a chutná po medu, rty úžasně zvláční, popraskané pomáhá zhojit. Ano,moc mě baví! 

 

A posledním kouskem jsou linky ve fixu od Avonu. A bude to znít asi divně, protože tu chválím tentokrát všechny výrobky, ale i na tyto budu pět jen chválu. Na jeden "zátah" máte úžasnou jemnou linku, která je zároveň úžasně pigmentovaná - žádné flekatění, rozpíjení, rozmazávání apod. Pokud chcete trochu výraznější linky, tak také není problém. Naopak . V akci ji můžete vidět také na fotografiích s rozjasňovači. Pokud tedy přemýšlíte, jak na linky, tak tuto tužku můžu 100% doporučit.

 

A to by bylo z novinek vše. Znáte některé z těchto výrobků? Co si o nich myslíte? 


SHARE:

4 komentáře

  1. Zázračný kelímek od Oriflame je nejlepší. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  2. Zázračný kelímek mám ráda už plnoo let :) to je takový nestárnoucí produkt.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig