neděle 20. ledna 2019

Tvořivý týden #3

Hezký nedělní večer,

jakpak se vám v posledních dnech tvoří? Já se přiznám, že trochu pracuje menší únava, a tak toho není hotovo tolik, kolik bych si představovala. Na tento týden jsem si dala jeden jasný cíl a ten se mi povedlo splnit. Jsem tedy spokojená a vás zvu na maličkou ukázku.

Tím cílem byly dva svetříky pro cácorky - či tuničky, které jsou zčásti háčkované a zčásti pletené. Už ani nevím, kdy mne to napadlo, ale ten nápad mne držel vcelku dlouho a jedinou překážkou bylo to, že neumím plést. Tedy neuměla jsem. A protože já nerada opakuji, že něco neumím, rozhodla jsem se to naučit - o tom jsem vám psala ZDE. Jejich výroba mi trvala několik týdnů, i když samozřejmě  přestávkami na jinou tvorb a věřím, že příště by to byl kratší čas. 



Svetříky jsou hodně veselé a barevné - dokáži i přiznat, že na někoho až moc. Ale mě se výsledek moc líbí. Jsou takové lehce hippies, cáklé, rozverné, prostě aestylové. A k dřínám či legínkám budou na jaro ideální. 

Už vymýšlím, co dalšího upletu příště - a možná i nějakou představu mám :-) 


Vše mám důkladně nafoceno a na papíře popsáno. Ráda bych to během nejbližších dnů sepsala i sem na blog, ať můžete sami nějaký ten svetřík vyrobit. Co říkáte?  


A to bylo pro tento týden opravdu vše. Ne že bych nic nevyráběla (myslím, že takové skládání Ikea skříněk v množství nemalém je vlastně také formou tvoření), ale to, co vyrábím běžně, musí trochu stranou. Uvidíme co přinese následující týden....

Dobrou s kobrou!

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig