neděle 3. února 2019

Tvořivý týden #4

Pěkný nedělní večer, tvořivci,

jak jste si užívali tento týden? Nás dnes překvapila sněhová nadílka, a tak jsme museli trochu pozměnit naše plány na dnešní den. Nevadí, protože já díky tomu na chvíli zasedla ke stroji ... :-)

To, že mám moc ráda střihy od od Caramilly, už víte. V nedávné době holky uvedly novinku v podobě střihu na kuklu. Moc se mi ten nápad líbil a řekla jsem si, že k těm x čepicím udělám ještě i kukly. U nás je dost větrno, a tak určitě najdou využití. Navíc pak nemusím ještě řešit nákrčník. No a dnes jako bychom je našli.  Při běhání po zasněžené zahradě holky měly hlavičky a ouška naprosto v teple. Tyto jsou dělané z teplákoviny s fleecem a vnitřní část je z teplákoviny.


Ještě jsem ušila jedny pro synovce s neteří. Ty tentokrát v jedné vrstvě a bez uší, aby se jim dobře rovnaly pod helmy na lyže. Holkám také ještě udělám, ať mají na stadion na brusle.

 

No a dnes, když už jsem měla chvilku, jsem vytáhla střih na ponožky a udělala tyto vločkově tématické. 

 

A nezůstala jsem u jedněch. Moc dobře se mi nosí a ráda bych si postupně našila pořádnou výbavu. Zvolila jsem tedy ještě variantu s myškou Minnie (ty udělám ještě asi jedny, protože mi trocha látky zbývá)...

...a kočičí.

Ušít tyto ponožtičky je vcelku jednoduché a rychlé, jen je třeba správně pokládat na látku, aby správně pružila (do šířky). Mne už se totiž párktát povedlo střihnout obráceně a to se pak do nich nedostává dobře... :-)


A to by bylo tak vše. Mám rozháčkovaný košík do koupelny (jeden ze čtyřech), tak ten vám snad ukáži příště... 

Dobrou s kobrou! :-) 
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig