neděle 17. února 2019

Tvořivý týden #6

Pěknou neděli, tvořivci,

jaký jste měli týden? Já probrala cácorkám šatník a usoudila, že musím doplnit šatičky, ze kterých mi postupně vyrůstají.  Pokud máte podobný problém, tak u mne na e-shopu najdete pár volných kousků... :-)

Ještě je vcelku chladno, a tak volím šatičky s dlouhými rukávy (nebo pod ty s krátkými dávám tričko), proto jsem ušila takové i tentokrát. Měla jsem na ně schovanou látku vcelku dlouho.

První variantou jsou růžovo maskáčové. Holky mají teď období, kdy se jim zrovna tyto "vojenské" vzory líbí, a tak si také říkám "proč by ne". Jen ted zrovna tato teplákovina absolutně nepružila, takže to šití bylo všelijaké, ale po vyprání krásně změkla a je moc příjemná (měkkoučká).




Druhými šaty byla opět tepláková varianta. Tentokrát trochu usedlejší - holky si dělaly srandu, že je lehce babičkovská (no potvůrky moje....). Původně jsem měla modrou pampelišku schovanou na svůj motaný šátek - ano, ten co si šiju už celou zimu..., ale nakonec jsem si ji dala vedle klasické šedé, olemocala černým nápletem a bylo. Moc se mi líbí, i když nejsou zrovna tak veselé a barevné, jak jsme doma zvyklí, ale myslím, že pro tentokrát to naprosto vůbec nevadí. 



Také háček jsem na chvíli vzala do ruky. Po hodně dlouhé době jsem udělala tyto bezprsťáky. Důvod? No jen tak pro radost... :-) Myslím, že v tomto počasí se užijí.



A co jste tento týden dělali vy? Také tvořili?


SHARE:

2 komentáře

  1. ty s těmi puntíky jsou nej, musí být ohromně pohodlné. Bezprsťáky bych potřeboval spíš já jako dospělá, kvůli mobilu :DD Ale teda uháčkovat takové rukavice, to už je trochu pletařská vyšší, co ? :)

    www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji - na školkovkách právě jedou mé dcerky víceméně pořád, jen střídáme varianty barev a krátký / dlouhý rukáv :-) Pro malé cácorky prostě idální (nejen) do školky. A i já si říkám, že si snad nějaké ušiji - i kdyby jen tak na doma namísto dlouhého trička.
      Ty bezprsťáky jsou právě dospělácké a kupodivu to háčkování je lehčí, než se zdá. Stačí základy a měnit krátký dlouhý sloupek :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig