neděle 7. dubna 2019

Tvořivý týden #13

Pěkný nedělní večer, tvořivci,

Tento týden se mi povedlo dotáhnout pár kousků, co jsem měla rozdělaných už delší dobu. No nebudu lhát, mám z toho vcelku radost. Tak hurá na prohlídku...

Jakou čapku na jaro pro malou princeznu? Mořské víly byly tutovkou a tak se naše malá neteřinka může venku prohánet v této barevné kombinaci z úžasné teplákoviny. 



Druhou krásně zbarvenou látkou je tato mandalová teplákovina. Hodně na rychlo jsem z ní holkám spíchla klasické čelenky. Chcete si je také ušít? Návod na ně máte ZDE.



Dost nutně jsem potřebovala holkám došít gaťky z lehčího softhellu. Měla jsem je nastříhané přes týden (podobně jako druhou bundu) a konečně jsem se do toho dala. Výroba trvala cca 3 hodiny a podle střihu Caramilly prostě nemůžete šlápnout vedle. Rozhodně tyto střihy doporučuji! 



I háček se vyžádil. Tentokrát od něj odpadl Myšák Frajírek. Byl to takový hodně spontánní nápad, který se mi nakonec moc líbí a myslím, že dopadl hodně dobře. 


Na příští týden mám opět hodně plánů, ale znáte to - zahrádka začíná volat, a tak to tvoření pak trochu opomíjím. Tedy ono tvořím, ale na záhoncích a s květináči :-) 
Také si tak užíváte krásné jarní dny?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig