neděle 28. dubna 2019

Tvořivý týden #16

Zdravím tvořivci,

Přiznám se, že až do dnešního dne jsem za tento týden neměla nic dokončeného. I když rozdělaných věcí mám (opět) více než dost...


Tomuto tvořivému pravidelníčku vládne mandalová látka. Když jsem ji před nějakým časem objednávala, říkala jsem si, že si z ní udělám nějaké pěkné a jednoduché šaty. Nakonec jsem ale z části udělala holkám čelenky a pro sebe začala vymýšlet sukni.


Přecijen jaro si žádá nové kousky v šatníku a já si nenechala ujít příležitost. Balonovky jsem si v loňském roce naprosto zamilovala a i letos se mne tato láska drží. Zejména když si ji mohu ušít podle svého. Samozřejmě jsem přesvědčená, že toto není poslední balónovkový kousek. Co říkáte, chcete i nějaký pro sebe na e-shop? 

 

A protože mi malý kousek látky ještě zůstal, udělala jsem jednu mandalovou čelenku pro neteřinku. Všechny tři holky teď mohou běhat pozahradě a ve větru si společně hrát na malé indiánky :-) 


Ano, vím, tentokrát je ten pravidelníček opravdu krátký. Inu, pěkné počasí mne táhne na zahrádku, kde postupě po zimě dávám dohromady skalky, záhonky a apod. Ale zas na druhou stranu on to byl i "krátký" týden, protože přecijen velikonoční pondělí se tak trochu nepočítá, no ne? :-) Takže vzhůru do dalšího tvořivého....

Dobrou s kobrou!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig