pondělí 20. května 2019

Paletka očních stínů Artistry Studio

Pěkný večer,

poslední měsíce tak nějak zanedbávám dekorativku a říkám si, že bych si alespoň trochu měla zpravit reputaci. Na dnešek jsem si tedy nachystala ukázku malé paletky od Artistry Studio... :-)


Paletka spolu ještě s balzámem a řasenkou (o tom někdy příště) je prvním kouskem od Artistry Studio v mé mini sbírce. Dlouho jsem od této značky chtěla něco zkusit a přiznám se, že tentokrát jsem vybírala podle obalu, který mne naprosto uchvátil. Proto mne po rozbalení trošičku zamrzelo, že barevná varianta je pouze na papírové krabičce a obal paletky je černobílý. Samozřejmě není to takové drama a stále vypadá hrozně rozstomile, ale víte jak...


Na druhou stranu obal je vyroben z kvalitního plastu, který se zdá, že i něco vydrží (ne třískat o zem s ní i tak raději nebudu). Je jemný a v lesku, a i přesto na ní nejsou příliš vidět otisky prstů či "opatlání", což je skvělé. 


A co obsah? O něj tu přeci jde především...  Barevně jsem si vybrala Shimmering Watercolors, která je hodně jasná, veselá a třpytivá. Celkem jsou tedy tři varianty této paletky - ZDE. Na obrázcích ty barvy vypadaly krásně a já si říkala, jaké budou ve skutečnosti. Nezklamaly. Na první "kouknutí" jsem se ujistila, že jsem zvolila dobře.


Paletka je úžasně pigmentovaná, to vidíte na fotce níže. ALE je potřeba s ní pracovat opatrněji a vybírat dobře i štětec. Tím, jak je hodně (opravdu hodně) třpytivá, tak má tendenci více prášit. Je to ale opravdu o tom si to uvědomit a podle toho se zařídit. Případně s ní pracovat spíše na mokro. 


Díky paletce vytvoříte jemné líčení, které můžete různě obměňovat. Výdrž je také velmi dobrá - vydrží většinu dne bez nějakých větších problémů či slévání se. Za toto další bod k dobru. 
Možná se ptáte na nějaké mínusy. Inu víceméně nemám nic, co bych vytkla :-)  


V akci:






Za mne jsem velice spokojená a určitě se nebráním vyzkoušet nějaké další kousky od této značky. Co vy? 


SHARE:

2 komentáře

  1. Tak tá sa mi naozaj páči a ten obal je vskutku rozkošný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásná a roztomilá. Jen mne opravdu trochu mrzí, že obrázek není barevný.... :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig