pondělí 13. května 2019

Tvořivý týden #18

Hezký tvořivý večer,

pokud třeba náhodou přemýšlíte, co si jarního vytvořit do svého (tedy spíše do dětského) šatníku, tak bych pro vás tentokrát měla dva tipy.... :-)

Včera jsem vám SEM dala návod na to, jak ušít dětské ťapky. Já jsme je zkusila namísto bačkůrek a vcelku se mi zatím toto řešení líbí. Ono tedy cácorky u nás nejraději chodí doma bosky, ale občas je to teplo od nohou vcelku fajn (zejména, když třeba bojujete s menším nachlazením).

 

Velmi jsem si oblíbila střih na dětskou budnu s raglánovm rukávem od Caramilly. Holky podle něj již mají dvě softhelky, asi jim udělám i jednu z letního softhellu a nyní jsem udělala jednu z happy fleesu. 


Z tohoto materiálu jsem šila poprvé a nemohu si vynachválit.  Dozvěděla jsem se o něm - a zejména o tomto krásném motivu díky jendomu článku u Lady Tattooch. Výrobek z něj je krásně lehký, hřejivý a zároveň vypadá moc pěkně.

 

Tentokrát jsem si neodpustila i malé doplňky ve formě veselých oušek a barevného lemu z pruženky...


... a do kapuce protáhla špagát, aby ji bylo možné případně stahovat.

S celým výsledkem nejsem spokojená jen já, ale také mé malé modelky (fotit se chtěla tedy jen jedna a ještě za Kinder vejce....:-) )


 

Tak co, pustíte se do něčeho z toho také? Pokud ano, tak budu ráda, když se výsledkem pochlubíte i na mém AE stylovém Facebooku :-)  

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig