pátek 5. července 2019

Noviky v make-up šuplíku: Jaro

Hezký večer,

make-up novinky teď nejsou tak časté, protože i méně stíhám kosmetiku nakupovat. Občas si říkám, že je mi to líto nebo mě to až štve, ale na druhou stranu mám zase více času vše otestovat a udělat si ten správný názor....

Na jaře jsem se zaměřila na řasenky a korektory. Ty jsou v mém případě asi nejvíce spotřebovanými a dokupovanými kousky. U řasenek pak dbám na výměnu co tři měsíce hlavně pro to, že se mi díky tomu zlepšila citlivost očí.


No a když jsme u těch řasenek, tak naprostým nováčkem pro mne je tato od Artistry. Jaká je? Jak mi sedla? Na to si  ještě chvíli počkejte. Mám připravený materiál na článek :-)


I Need Miracle od Essence byla levným hokus-pokusem, který nebyl vůbec špatný. Essence má obecně vcelku dobré řasenky a ještě za lidovou cenu. Řasy pěkně natáhla, dobře zvýraznila, neslepila,  nedrolila se, ALE ve velkém teplu, kdy jsem měla obličej dost zpocený, se mi lehce obtiskávala pod oči. Za to má měnší mínus, ale jinak mohu doporučit. 



Catrice Camouflage - to je klasika kterou netřeba předsavovat. Ukazuji vám ji zde co chvíli. Je to naprosto úžasný korektor, který výborně zmizíkuje kruhy pod očima i případné jiné nedostatky pleti.


Essence má také korektor Camouflage. Věděli jste to? Já na něj narazila náhodou a nedalo mi ho nevyzkoušet. Čirá zvědavost, zda je jmenovec také tak dobrý jako můj oblíbenec. 
Celkově je méně hutnější konzistence, barevně se vcelku dobře přizpůsobí, ale krytí není tak dobré, jako to, na které jsem zvyklá. Musí se s ním dobře pracovat, abyste nevytvořili nevzhlednou krustu pod očima. No prostě takový ten střed, který neškodí, ale ani nenadchne...


Balzám od Artistry mne baví hodně a také jsem vám to řekla, i se všemi detaily, v článku ZDE. :-)


A novinkou - nenovinkou je také paletka Rose od Gabriely Salvette. Mám ji již podruhé. Je to totiž do teď jediná paletka, u které jsem většinu stínů už úplně vypotřebovala. Ta je prostě nej! Kdysi jsem se o ní i rozepsala - ZDE


A to bychom pro tentokrát měli vše. Jaké kosmetické nováčky jste objevili vy?
SHARE:

4 komentáře

  1. Řasenek od Essence jsem vyzkoušela už pár, ale tuhle zatím ne - s essence řasenka se mi bohužel skoro vždy stává, že se mi obtiskává, pokud se tedy nejedná o voděodolnou, ale ta se zase hůř obtiskává. Korektor camouflage od essence patří už mezi mé stálice - konečně dostatečně světlý odstín, já nepovažuju úplně 100% krytí, takže mi možná dokonce vyhovuje víc než ten od catrice. A paletku od gabrielle salvete jsem nikdy neměla, ale párkrát jsem je obmrkávala a myslím, že v budoucnu si nějakou pořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voděodolná řasenka od Essence je snad jedna z nejlepších, co jsem zkusila, co se těch voděodolných týče. A paletku určitě doporučuji. Je to za málo peněz opravdu hodně muziky! :-)

      Vymazat
  2. Ahojky Zdenulko...

    Essence ja vubec nekupuji, myslim, ze pro me nema temer zadnou pigmentaci v nicem..
    Ale korekcot od Catrice uplne miluji.. jak tekuty, tak krabickovy..
    Paletku od GS mam taky, uplne stejnou jako ty.. Sice urcite nevyuziju vsechny odstiny, ale ty ruzovo, fialove ano..
    Ale ted mam smulu, v lete pouzivam jen rasenku, protoze jsem vzdy uplne do hneda opalena a nemam patricny odstin makeupu a pudru.. :-D
    A rasenky? Pouzivam jen dve znacky. Rimmel a MF.. Max Factor 2000 calorie je moje TOP rasenka uz takovych 20 let a nevymenila bych ji ani kdyby mi zlatem nekdo zaplatil..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to nedá, co se Essence týče, a stejně zkouším :-) Mám třeba jednu tvářenku od nich a ta je opravdu nádherná a pigmentace je hodně dobrá. Je to holt kus od kusu.
      Z řasenek nedám dopustit na Davilesh, ale tak sem tak také ještě zkouším :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig