pondělí 22. července 2019

Tvořivý týden #28

Hezký večer,

tentokrát jsem to tvoření opravdu lehce šidila. Nebyl vůbec čas a když jsem si našla chvíli, tak přestal fungovat jeden ze strojů....


No stane se.... Nakoupila jsem si materiál, vymyslela, co vše bych chtěla stihnout a dát vám novinky na eshop. Nastříhala jsem si látku na tři kousky úžasného  tulipytlíku pro pejsky či kočičky a nakonec ušila jen jeden. Důvod? Rovnosteh se mi kompletně zasekl. Poslední dobou mne trochu zlobil a ani kompletní pročištění a promazání mu, zdá se, nepomohlo a asi bude putovat do opravny - pokud nějakou v okolí naleznu.



Ale teď zpět k tomu tulipytlíku. Tomu plátnu s pejsky jsem nemohla odolat. Je krásně pevné, jemné a přesto vypadá, že i něco vydrží :-) Navíc ten motiv... Pro štěňátka (i odrostlejší kousky) jak dělaný.


Samořejmě lze tulipytlík použít také jako válecí dečku či hnízdečko. Uvnitř je měkký a hřejivý fleece s krátkým chlupem. Barvu jsem zvolila malinovou, aby korespondovala se srdíčky na plátně. Ano, skromnost stranou, tato kombinace se prostě vydařila a jakmile mi to stroj povolí, najdete jeden kousek i na e-shopu - zbylé dva už totiž mají své psí majitele :-)

 

Tak to vypadá, že tento týden bych se měla zaměřit na šití na overlocku - holky už stejně škemraly o další balónovku, a na háček... :-)

Dobrou s kobrou!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig