pondělí 1. července 2019

Ze dna koše #2

Pěkný večer,

co si dát po nějaké době pár mini recenzí v podobě spotřebovanců za posledních pár měsíců? Snažím se teď neskladovat tolik obalů, abych měla více místa, a tak mám jeden "plastový kyblíček" a vždy když bude plný, budou spotřebovanci... To zní fér, což? :-)


Sprcháče a tekutá mýdla jdou u nás na dračku. Miluji taková, které hodně pění a nevysušují. Mám své oblíbence (Avon, Oriflame, Manufaktura...) a zároveň zkouším novinky. Co kdyby náhodou. 



Jednou takovou novinkou je i tento gel od Eurony. To je vám tak nádherná vůně! Navíc je úžasně jemný, krásně pěnivý a hydratuje. Rozhodně doporučuji zkusit, pokud máte možnost.


Také si i rádi dopřáváte sprchové pěny? Tato od Nivey je krásně jemná, dobře se nanáší a následně oplachuje. Pleť je po ni dobře hydratovaná. Nedráždí. Moc fajn výrobek. 


U výrobků na vlasy většinou příliš neexperimentuji. Mám rád "to své", ale samozřejmě ty své oblíbence různě střídám.
Například šampon od Matrix jsem neměla už dlouho. Tento Color Obsessed je velice dobrý. Vlasy jsou po něm čisté, nezatížené, dobře se s nimi pracuje, nelétají a nejsou zelektrizované. Za mne palec nahoru.
Holkám ten jejich také ještě svým způsobem hledám. Mají vlásky jemné a docela dlouhé, takže se snažím jim je něčím neponičit. Hodně dobrý je tento šampon od Schaumy. Dobře myje, neštípe v očích a vlasy jsou po něm velice pěkné. Jen je třeba je pak ještě ošetřit něčím (např. sprejem) na rozčesávání.



Krémy na ruce ve spotřebovancích často nevidíte. A to je používám docela hodně. Většinou je ale po vypotřebování (v práci či někde na cestách) vyhodím a prázdný obal domu nevezu. Tentokrát se mi "poštěstilo" a dva super kousky vám představím.

Kokosový krém na ruce od Ziajy je jemný, ne tolik hydratační, ale ruce velice dobře ošetří, rychle se vstřebá a moc hezky voní.

Arad krém na ruce je ze skupiny "mega hydratační". Ruce opravdu zregeneruje ihned na první použití. Je mastnější, ale vcelku rychle se vstřebá a výsledek je úžasný. Pokud máte hodně suché ruce, určitě jej vyzkoušejte.



Garnier deodorant je taková má klasika a měla jsem jej už mockrát. Musím ale přiznat, že se mi trochu "převoněl", takže si teď dáváme pauzu...

Úžasně jemná vůně s nádechem švestek a durmanu, to je tato parfémová voda od Oriflamu. Má vcelku výdrž, ale samozřejmě sem tam ji přes den musíte trochu "přiživit". Určitě na léto nesáhnete vedle.


Péče o pleť je pro mne neuvěřitelný relax a zábava. Zároveň je hodně znát, pokud se pleti věnujete pravidelně a kvalitně (pozor, to nemusí znamenat, že za výrobky nutně utrácíte majlant). Všechny tyto kousky jsem vám už několikrát ukazovala - zde na blogu či na sociálních sítích. Takže obecně, nezapomínejte na odlíčení (Mary Kay, Yves Rocher, Ziaja), masky (Avon, Clarins), olejíčky (Saloos) a krémy (Astrid, Manufaktura) 


I tyto makeup kousky už ode mne znáte. Loreal řasenka mne uchvátila natolik, že jsem udělala samostatnou recenzi. Misha BB cream zrovna tak. Ten je opravdu výborný. No a roztomilý balzám v podobě sovičky? To je krásná třešínka na dortu, kterou jsem občas kradla cácorkám... :-)


Po jaké kosmetice saháte v letních měsících vy? Nějaké tipy? 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig