pondělí 26. srpna 2019

Tvořivý týden #33

Krásné pondělní ráno,

já si hodlám ještě týden trocbu dovolovat dovolenou, a tak se můžete těšit na nové výrobky i články. Přecijen je o něco více času.

A jak jsem tvořila v tom minulém týdnu?

Postupně procházím oblečení, co mají holky na babí léto a podzim. Výborně se mi osvědčili výrobky ze softhellu, a to obecně i na zimu, co se kalhot týč. Zjistila jsem, že podzimní "šust" bundy už holkám nejsou, a tak jsme se vrhla do šití nových. 



Holky, ať se různě perou a kolikrát se pošťuchují, chtěly bundičky stejné. Já jsem udělala - schválně - jednu odlišnost v podobě srdíčka, které je pokaždé na jiné straně.
Samozřejmě jsem použila svůj oblíbený střih od Caramilly. Látky jsem nakoupila na Unuodesign, kde soft objednávám nejčastěji. Vím totiž, že je opravdu kvalitní, krásně barevný a vydrží. 


Ještě uvažuji, že na zadní stranu nažehlím reflexní obrázek a hlavně, a to jsem si uvědomila až nyní, musím našít poutka na pověšení. Ať se na nás ve školce nezlobí ... :-)


A když už jsem v tom bundobraní, tak jako dárek jsem začala šít jednu ze zimního softu pro kamarádčinu cácorku a ještě mám naplánovány dvě také dárkové. No však vám je (snad brzy) ukáži.


A co tvoříte vy? Také se chystáte už na podzim nebo užíváte každého letního dne? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig