neděle 8. září 2019

Renovality: Levandulový pleťový peeling

Dobré ráno,

také se rádi budíte s pocitem, že máte pleť krásně vypnutou, vyživenou a co možna nejméně "napuchlou"? Já ano a prozradím vám jedno (veřejné) tajemství. Je to hodně o večerní péči před spaním...
Je pravda, že některé pečující výrobky mám doma za stálice a pořizuji si je stále dokola a některé naopak střídám s cílem najít něco extra výborného. A Levandulový pleťový peeling patří do té druhé skupiny. 
Peelingy používám několikrát do týdne, ale ve většině případů je po nich pleť trochu podrážděná a sušší. Proto zkouším nové a nové a myslím, že tentokrtá jsem našla TEN pravý.  


O Renovality jsem zatím jen slyšela či četla, ale doma jsem ještě nic neměla. Chtělo to napravit, a tak jsem pár kousků, včetně tohot peelingu, nakoupila.

Obal je klasická plastová krabička se šroubovacím víčkem ve velice jednoduchém,ale zároveň efektně působícím zpracování. A to včetně barvy. 
Peeling sám o sobě je velice hutný, stačí jen dát maličko na dlaně, jemně promnout a nanést na obličej. Chvíli masírovat a dobře smýt. 


Pleť je po použití krásně jemná, provoněná, hydratovaná a stále máte pocit jak po nanesení exkluzivního oleje, který nelepí, ale naopak dodává pocit svěží péče. Rozhodně za mne snad ten nejlepší peeling na obličej, co jsem za poslední roky vyzkoušela. 

Doporučuji všema deseti!


Znáte Renovality? Jaké výrobky od nich máte rádi?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig