úterý 10. září 2019

Tvořivý týden #35

Hezký večer, tvořivci,

minulý týden jsem pracovala na samých dárkových kouscích. To je to tvoření poté ještě takové jiné, protože se bojíte, jak se bude ta daná věc líbit....


Holky dostaly pozvánku na oslavu narozenin kamarádky ze školky a já se začala pídit, co má holčička ráda a co ji pořídit. Prošly jsme místní hračkářství a nějak nic moc. Navíc holky (v pátek odpoledne, když sobota byla věnovaná právě oslavě) začaly hodně prosazovat variantu háčkované panenky.

No řekla jsem si, že to minimálně zkusím a dala se do háčkování. Viděla jsem to pomalu na noční směnu, ale nakonec jsem háček okolo půl noci odložila s tím, že sukýnku už dodělám ráno - to je výhoda brzkého vstávání i o víkendech kvůli venčení :-)

A co vám budu povídat, povedlo se a panenka měla úspěch... :-)

 

No a když už jsem byla v tom tvoření (a měla ještě cca 2 hodinky čas, protože oběd si bublal svým životem), tak jsem spíchla ještě šatičky. Ano, to jsem původně neplánovala ani já a nevím, zda pak mely větší radost moje holky (protože rády dávají dárečky) nebo obdarovaná holčička.

 

...ano mám to AE stylové...


A aby nebyl dárečkům konec, slíbila jsem na začátku léta Leunce, že ji pro Karolínku s Rozárkou ušiji lehké soft bundičky na babí podzim (či pak na další teplejší jaro). 
Měla jsem už "mustr" od svých holek a jen tedy vyměnila obrázky + samozřejmě upravila velikost. Inu střihy od Caramilly jsou prostě nej a šít podle nich je opravdu radost. 

 

Bundičky mám už nachystané k odeslání a věřím, že se co nejdříve na poštu dostanu. Ať si je ještě pořádně užijí... :-)


A to máme z tvoření v minulém týdnu vše. Upřímně mám velikou radost, co vše se povedlo.... :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig