čtvrtek 24. října 2019

Sarah Pinborough: Ví o Tobě

Hezký večer,

před nějakým časem jsem se zaposlouchala do knihy, u které jsem si říkala od začátku, že vím jak to dopadne, no...


Vcelku dlouho jsem rozmýšlela, zda si knihu  "Ví o Tobě" od autorky Sarah Pinborough vlastně vybrat a poslechout. Na první dobrou (a přečtení popisu) mi to přišlo jako stokrát ohrané téma, které nemá moc jak překvapit. Prostě trojúhelník, kdy záletný manžel dělá, že nic, milenka dělá, že nic a má výčitky svědomí, manželka dělá, že nic a kuje plány...

No asi to tak i vlastně 90% knihy bylo a svým způsobem to bylo pojato i tak nějak reálně (s lehkým nadhledem řečeno). Jenže pak přišel konec a milí zlatí, ten mě překvapil... Jen ne v dobrém slova smyslu. Samozřejmě vám pointu neprozradím, ale řeknu vám, že tady to už autorka moc překombinovala.



Ano, pochopili jste správně, z této knihy - lépe řečeno příběhu, který popisuje - jsem moc nadšená opravdu nebyla. Sice byla velice dobře namluvená, herci opravdu odvedli skvělou práci se svými hlasy, ale ani to mi nakonec vlastně celý příběh nepovedlo zaškatulkovat jako alespoň (pro mne) zajímavý, ke kterému bych se vrátila. Bohužel naopak...
Ale třeba se někomu naopak líbí a nesouhlasí se mnou, i to se může stát. Vy si případadně můžete knihu vyzkoušet či rovnou koupit na Audiotece.


Znáte tuto knihu (ať už v klasické či audio verzi)? Co na ni říkáte? Také máte někdy pocit, že s víceméně jednoduše uchopitelného tématu je kolikrát někdo schopný spáchat opravdu ve finále hloupost k pousmání?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig