úterý 12. listopadu 2019

Tvořivý týden #44

Pěkný večer, tvořivci,

minulý týden byl hodně perný a když se zpětně ohlédnu, tak se upřímně až divím, kolik se mi toho podařilo vyrobit a dokončit. Ale nechám za sebe mluvit činy - tedy fotky...

Cácorky měly minulý týden narozeniny, a tak je jasné, že většina výrobků byla pro ně. Většinu jsem plánovala delšší dobu a opravdu cíleně jsem na ně pořizovala materiál.

Třeba na tyto mikiny. Chtěla jsem mikči, co budou mít širší a delší spodní lem, který ale bude oproti celé mikině zúžený. Důvodem je to, že pak tak mikina nepodfoukne. Navíc kvůli tomu, že holky jsou dlouhé a hubené, tak prostě volím i tak upravené střihy, aby jim vše sedělo a krylo záda (zejména ledviny).

 


Trochu jsem se bála, aby mi neomlátily o hlavu tuto lehce klučičí kombinaci - inu není to přeci růžová :-) , ale naštěstí se nic takového nekonalo. Naopak, stejně jako já jsou z této kombinace nadšené.


Druhým počinem byly tyto liščí šatičky. Ten vrchní díl je ve skutečnosti růžový, ale focení za umělého světla ho takto dotónovalo... ni nevadí, alespoň vidím, že i v červené by to nebylo tak úplně marné :-)

 


Zase trochu jiný způsob zdobení a zároveň dvojčecího odlišování - nášivky udělané z látky, která je použitá na sukni.


Softhelky s tlapkovou patrolou jsem měla pro holky rozečité několik týdnů, ale k dokončení mi chyběly náplety, které mi dorazily až minulý čtvrtek - ne chybou dodavatele, ale protože jsem je douho objednávala :-) 

 


Ještě jedny softky si letos asi neodpustím (mám přecijen ještě materiál) a tím budeme na letošní zimu vybaveni. Máme totiž ještě troje z loňska, kdy jsem je dělala o něco větší. Takže teď sedí akorát.


Meďulinky vznikly spontánně. Klasické plyšáky už holkám příliš nekupujeme - mají jich opravdu hodně a v podstatě si s nimi až tak moc nehrají. Ovšem holky mne poprosily, že by chtěli nějakou hračku přímo ode mě. Nechaly mi volnou ruku a meďulky byly na světě.

Co na ně říkáte? Já si pohrávám s myšlenkou, že vyrobím i nějakou Meďulinku na shop.


Ochadilo se, a tak začíná být poptávka po čapkách. Tyto dvě už mají svého majitele a pokud nějakou také scháníte, tak jukněte ke mě na shop. Třeba vyberete :-) 

 

Pomalu se plížím ke (snad zdárnému) konci, co se medúz týče. Ještě pořád jich mám pár před sebou, ale čas se krátí a já tak nějak věřím, že to dám... :-) 

 
 

Ježka jste už u mne jednou viděli a my se s holkama rozhodly, že uděláme ještě jednoho. Pokud máte pet lahev, provázek, šišky a lepidlo, tak je to vcelku rychlá práce. 

 

Malá pracovní recese - tak by se dala nazvat tato šitá "bojová" čelenka ... "modří" vědí.... :-


Tak to bychom (pro minulý týden) měli vše ! :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig