středa 4. prosince 2019

Tvořivý týden #47

Hezké odpoledne, tvořivci,

čas letí jako splačený a my tu máme prosinec, advent, čekáme čerta s Mikulášem a andělem a budeme vyhlížet Ježíška... No dobře, trochu přeháním, ale jako je to fakt a podle toho se i tvoří :-)

Teploty už nejsou zrovna nejpříjemnější a ani to sluníčko už není tak silné, a tak se čepiče naprosto hodí. Loni jsem si oblíbila tento střih od Caramilly a ušila několik kousků. Letos jsem jednu čapku s bambulí vyrobila i pro neteřinku 




S kamarádkou jsme se viděli teď po dlouhé době na Dyzajn Marketu, a protože jsem jí chtěla udělat radost, spíchla jsem ji tuto nevšední kabelku. Samotné se mi moc líbí a asi si taky nějakou ušiji :-)


A také jsem s sebou nesla tři (skoro) stejné čapky pro její děti. Prostě teta musí obšít a obháčkovat všechny, to je přeci jasné....


Jsme teď v kolotoči oslav a já tak chystám dárky nejenom na Vánoce (to upřímně zatím nemužu dávat ze své výroby, protože by to holky poznaly), ale také dárky narozeninové. Tentokrát jsem dvěma slečnám připravila čelenky a šaty.


Šaty už mají motiv zimy a každé z holčiček jsem udělala jinou variantu. Moje cácorky také za pár dní či týdnů budou mít své, to je přeci jasné. A opět je budu muset udělat trošičku jiné, ať si je ve školce vššchny poznají :-)

 


Háčku jsem v týdnu také nedala pokoj. Z příze Yarn Art dolče jsem uháčkovala setík v podobě čepičky a nákrčníku pro jednu malou princezničku.

 

A teď ještě na skok k tomu adventu. Kalendář a jeho výrobu jsem vám tu ukázala před pár dny ZDE


Nicméně nechybí nám ani na stole adventní věnec - no věnec. Jako již loni či předloni jsem jako podklad použila bábovkovou formu... :-) 
Klasický věnec na pověšení jsem pak dala na vchodová vrátka, ať vítá návštěvníky. 

 

Jeden netradiční zimní jsem také uháčkovala a již má svou novou majitelku... Věřím, že bude dělat radost.


Tak to máme vše z minulého týdne. Co Vy a adventní tvoření? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig