úterý 29. prosince 2015

Novinky v make-up šuplíku: prosinec 2015

Hezké úterní odpoledne,

končí prosinec a mne se v makeup taštičce objevilo pár novinek. Pokud jste zvědaví, o jaké kousky se jedná a jaký mám na ně názor, pokračujte ve čtení ;-)





BB krém od Avonu je pro mne super objevem, o kterém jsem vám psala ZDE



U I love makeup jsem si na blogsale pořídila tuto super paletku od Sleeku. Je to má první Sleek paletka a zároveň první takto hodně "barevná". A můžu vám říct, že jsem z ní nadšená - super pigmentace i výdrž. Mohu jen a jen doporučit. 



Paletku od Uma Cosmetics jsem si před časem pořídila u nás v Teta drogerii v akci za 119,- Není špatná, ale ta pigmentace není zas až tolik dobrá jako u předchozí Sleek paletky. Výdrž je ale srovnatelná a prášivost také není nejhorší (lépe je stíny "vťupkávat" na oční víčko")



K Vánocům jsem dostala od mého muže balíček kosmetiky Elf. Jak já se  radovala, protože jsem sebe  samu přesvědčovala, že před Vánoci mnoho kosmetiky pro sebe nakupovat nebudu (a to byly akce právě u Elfu - stačilo se jen před manželem doma zmínit a radost byla na světě, mám to ale dobře zařízené, co?  ;-) )
Paletky vám ukáži až příští měsíc (zatím testuji ;-) ), ale zbylé kousky představím nyní :-) O fixkách na rty jsem Vám psala hned po Vánocích ZDE (na těchto fotografiích je bohužel nemám, zapomněla jsem je přidat). 



Řasenka mne bohužel moc nenadchla. Kartáček je malý, což by třeba nevadilo, ale nabere velké množství řasenky, které je potřeba opravdu dobře otřít, abyste neměli řasy poslepované. No prodloužení ani zahuštění nic moc :-(



Oproti tomu linky ve fixu jsou bomba. Stačí jeden tah a je to. dobře drží a opravdu vydrží na oku celý den beze změny (jsou voděodolné a odlíčení je trochu pracnější) :-) 


Rozrostla se mi i sbírka štětců. Taktéž součást Elf balíčku.


Štětec na pudr po prvním umytí vypustil tedy veliké množství chlupů - na můj vkus až moc, ale teď už je to v pořádku. I když při čištění sem tam nějaký vypadne, takže jsem zvědavá, jak dlouho vydrží... A je to škoda, protože je jinak hezky jemný a na pleti příjemný. 


Štětec na oční stíny mne baví hodně. Je jemný, tak akorát dlouhý, oko nedráždí. Vcelku dobře se mi s ním pracuje i v ohybu víčka. Z něj, na rozdíl od předchozího kolegy, ještě nevypadl ani chloupek. A to i přes od Vánoc každodenní používání, tedy i každodenní čištění.


Jak se rozrostly "šminktaštičky" vám? Nalezli jste pod stromečkem něco, z čeho jste měli obzvlášť radost? 
SHARE:

7 komentářů

  1. Všechno to vypadá moc dobře. Já zůstávám u své klasiky, nezkouším žádné změny, takže si 3x za rok obnovím své oblíbené výrobky.:D
    Pinki Claire
    Zvu tě na svou giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě baví zkoušet novinky, ale je pravda, že mám i své oblíbence a ty si kupuji dokola :-) Pak toho nemám mít hodně ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Osobně bych si tu Smokey paletku už nekoupila. Na moje požadavky fakt hodně práší, pigmentace ee... I jen oproti Essence "All about ... " je to slabé... Škoda
    http://fitnessazdravi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu Essence ještě nevyzkoušela, a to po ní co chvíli pokukuji :-) ona ta mi ta UMA nepřijde zas tak špatná, ale ne vyloženě na silnější večerní líčení,to spíše na den lehčí kouřovky. Chce to pod ní určitě bázi a vyzkoušela jsem i několik štětečků právě kvůli prášivosti, než si to "sedlo". Takový nižší střed nebo jak to říct. Asi bych ji také znovu nekoupila - určitě jde sehnat v drogerce lepší ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Takové dětsky barbínovské, ale možná i pro to se mi hodně líbí, i když samozřejmě není nad klasiku, toto je hlavně pro veselost. A ten na oči je opravdu super. Moc děkuji za komentář :-)

      Vymazat
  4. Moc děkuji za pochvalu a návštěvu blogu :-) hezký večer přeji :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig