středa 4. října 2017

První velká sada z řady Handmade Spa

Hezký večer,

ještě včera jsem si nemyslela, že bych tento článek vůbec napsala. Sice jsem vám slibovala v brzké době již nějakou tu Handmade Spa sadu i na mém Fleru, ale říkala jsem si, že vám ji v detailu ukáži klasicky ve Tvořivm týdnu. Ale při dnešním focení jsem si řekla, že si zaslouží daleko více prostoru... :-)

No a co si budeme povídat, malá reklama pro sebe samou třeba také neuškodí, že... Inu začneme tedy.

Celá sada je vyrobena ze 100% bavlněné příze Panda v přírodní (béžové) barvě. Tato příze je silnější, velice pevná a zároveň příjemná na dotek. 



Celkově obsahuje šest druhů výrobků, které vám poslouží při relaxu v koupelně.

Pleťové tampónky, které jsou ve dvou provedení:

Klasické - Ty využijete nejen na běžné odlíčení, ale výborné jsou na smívání pleťové masky či peelingu. V sadě jsou 4ks.


Pufínkové - Tyto tamponky jsou o něco "nafouklejší" a pevnější. Výborné na odlíčení očí díky své jemnosti.  V sadě naleznete 3 ks.



Houba, to je výrobek který v sadě nemůže chybět. Je velice jemná, dobře napění mýdlo a nedráždí pokožku. Pro možné zavěšení je její součástí poutko. 



Žínka v klasickém "ala pytlík" provedení, do které strčíte celou ruku, je výborným pomocníkem nejen na běžné mytí, ale zejména na masírování či smívání tělového peelingu.Má poutko pro možné zavěšení.



Peelingová žínka je uháčkovaná "hrubším" a pevnějším vzorem, díky kterému ale neztrácí na své jemnosti. Ideální je tak na peeling obličeje. Opět je opatřena poutkem pro zavěšení.




Mýdlenka je lehce opomíjeným a přitom velice fajn doplňkem v koupelně. Je to malý pytlíček do kterého můžete vložit mýdlo a vychutnat si při koupeli jemnou masáž kůže.



Všechny výrobky je možné prát na 40 stupňů (případně až na 60) - doporučuji použít síťku na praní spodního prádla.  

Celá sada, nejenom že je velice praktická a výrobky můžete po vyprání používat stále dokola, je také velice zajímavým a neotřelým doplňkem ve Vaší koupelně. 


Co na ni říkáte? Aktuálně je dostupná již k objednání na mém Fleru ZDE. Zároveň si o trochu jinou (ale neméně fajnovou) můžete stále zasoutěžit ZDE na blogu. No a věřim, že se zase časem na Fleru nějaká další objeví  - nebo si mi o ni můžete napsat :-) 

SHARE:

1 komentář

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig