pondělí 20. července 2020

Tvořivý týden #29

Hezký večer, tvořílci,

uplynulý týden jsem si "došila" pár restíků a mám z nich ohromnou radost. A nejen to... :-) 

Můj trenýrkový vtípek, který jsem vám posledně ukazovala, se velice ujal a manžel si objednal větší počet kusů "v normálních barvách". První dvoje mám již dokončené a další mne určitě ještě čekají. 

 

Jely jsme s cácorkama za kamarádkou a tak jsem uvázala kytici - levandulovou, jak jinak. Mám na zahradě několik keříků a různých druhů, nádherně voní a lákají čmeláčky, včelky, motýly.... To je pak u záhonu vždy krásně veselo. 


Je léto, a tak to chtělo konečně dotáhnout cácorkami tolik oblíbené spací overálky - tentokrát v letní verzi. Lemy rukávů a nohavic jsem začistila jen overlockem, kdy jsem schválně látku natahovala, aby se trochu vlnila. Mám tento efekt moc ráda a na noční úbor mi přijde super.


Průkrčník jsem každé z cácorek ušila jinou barvou, aby si pyžámka poznaly, protože jinak látku chtěly (jak jinak) stejnou. Ono se tedy není čemu divit, protože ti králíčci jsou úžasně roztomilí. 

 

Ani cácorky se "neflákají" a tvoří jako divé. A jelikož nás moc baví kamínkování, tak právě kamínky poslední dobou kreslí a rozdávají nejvíce. Je to moc fajn, protože je vidět, že tato aktivita opravdu přináší radost a úsměv (nejen) na dětské tváři. 


Dobrou s kobrou! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig