pátek 7. října 2022

Pečující relax s výrobky od Lamazuna

Pěkné odpoledne,

před pár týdny mi ve schránce přistál další krásný balíček z Econey. Tentokrát s výrobky značky Lamazuna.

Spolupráci s Econeou si vždy velice užívám, to jste si určitě všimli. Ta rozmanitost výrobků, které tento e-shop nabízí, je skvělá a navíc vždy něčím jiná.  Já se tentokrát zaměřila na více produktů od značky Lamazuna, kterou jste už u mne na blogu také v minulosti viděli. Vybrala jsem si šampon, odličovač a parfém. Vše v tuhé formě. 

Tuhým šampónům jsem se v minulosti tak nějak vyhýbala. Nevím vlastně ani proč. Možná sem se bála, že to bude stejné, jako mýt vlasy mýdlem.... Prostě předsudky. Vybrala jsem si jednu z Lamazuna variant - proti lupům s vůní pivoňky a byla zvědavá na výsledky. 
Použití je trochu jiné, než je člověk u běžných šamponů zvyklý - opravdu podobně jako mýdlem napěníte šampon po celé délce vlasů. Jde to ale velice dobře - lehce. Šampon pění dostatečně, a tak při následném vpravování do vlasů není s mytím problém. Vymývání jde pak také bez problémů a vlasy jsou po něm pěkně lesklé, jemné a uhlazené.  
Co se vůně týče, tak ta je jen jemná, až téměř nevýrazná. Uvítala bych trochu výraznější, ale na funkčnosti to rozhodně neubírá.
Z tuhého šamponu ubývá vždy málo, takže vydrží na dlouhou dobu.  Což je určitě také velké plus. 
Toto pro mne bylo velice příjemné překvapení a ráda v budoucnu vyzkouším další variantu. . 


 

Tuhý odličovač byla pro mne další cesta "do neznáma". Tento kousek se po namočení lehce změkčí a vcelku dobře na obličej nanáší. Odlíčení jako takové je vcelku dostatečné, i když mám po prvním smytí pocit, že je potřeba ještě "dočistit". Poté již není problém. 
Pleť je po použití jemná, nepodrážděná a velice dobře hydratovaná. Připodobnila bych to tomu, když se odličujete odličovacím mlékem. 

 

S tuhými parfémy již malou zkušenost mám, a tak jsem mohla mít možnost porovnání. Vybrala jsem si variantu s názvem Dotek léta, jelikož jsem byla velice zvědavá na kombinaci vůní.
Tento parfém je velice jemný, lehký a po použití nemáte žádné alergické reakce na kůži. Vůně je lehká a nevtíravá. Vydrží pár hodin a máte opravdu příjemný pocit. Trochu jako čerstvě posekaná zahrada. to mám moc ráda! 

 

Tuhé kosmetické výrobky pro péči o pleť nejsou (podle mne) úplně rozšířené a je to škoda. Ty od Lamazuny fungují výborně a navíc mají i pěkné a udržitelné balení.  Za mne velké ANO. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig