středa 14. prosince 2022

Rozvoněno: Vánoční zázrak

 Pěkné poledne,

ještě týden a je to tu. Ano, mluvím o Vánocích. A i když se přípravy blíží, sociální sítě lehce kolabují pod náporem adventních fotografií, tak si říkám, že to chce hlavně "klid a nohy v teple". A ten klid dokáže navodit i příjemný plamínek svíčky...

Firmu Rozvoněno jsem poznala relativně nedávno, a to díky mé oblíbené Econee, se kterou již dlouhodobě spolupracuji. Mají opravdu velký výběr, ale mé oko padlo na ty vánoční kousky vzhledem k roční době... :-) 


Vánoční zázrak je název svíčky ukryté v malé - ala zavařovací - skleničce s krásně malovanou etiketou. 

Svíčka je vyrobená z kokosovo - sojového vosku a po rozvonění vás "osloví" hřebíček, badyán, skořice a anýzu. I přes svou velikost hoří velice dlouho a vůně je jemná, středně intenzivní, která i po sfouknutí vydrží ještě dlouho ve vašem obydlí.  

A ještě je jedna věc, kterou musím zmínit a která se mi moc líbí. To tedy nejenom u této svíčky, ale celkově. Rozvoněno je totiž česká rodinná firma, která používá z velké části lokální suroviny a také značnou část výrobků zpracovávají "po staru" manuálně - ano, mám ráda takovou tu soběstačnost, kdy není třeba vše draze dovážet a zároveň mít jistotu, že je výrobek kvalitní, a čím dále více na toho hledisko při výběru koukám.  Ráda tak podpořím českou tvorbu, která navíc část svého výdělku věnuje na charitativní účely. 

 

Rozvoněno je mi velice sympatické a fakt, že jej nabízí můj oblíbený e-shop je prostě sázka na jistotu. Určitě se porozhlédnu po dalších kouscích, které zpříjemní domov, ale tento vánoční se stává topkou letošního roku.  Prostě navozená pravá vánoční atmosféra i v okamžiku, kdy nemáte ještě napečeno a uklizeno... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig