Pěkný večer, kuchaříci,
večery se protahují a je brzy tma. O to více mám ráda, když to doma voní od vaření či pečení a vytvoří se příjemná atmosféra. Chcete pár tipů?
Snídaně je u nás zejména o víkendu na delší posezení. Já přes týden většinou nesnídám, a tak si ty víkendy o to více užívám. Často bývá kaše, toust, scroissanty či palačinky.
Polévky jsou u nás zejména vývarové - zeleninový či kuřecí. A sem tam také rádi hodíme ingredience do polévkovaru a je z toho třeba dýňová polévka.
Obědy a večeře jsou ve znamení lehkosti a rychlosti...
vinná klobása se zeleninou
Stripsy a kuřecí kousky se salátem
Masová směs dvakrát jinak - jiné koření a jiná příloha
Salát s houskou + smažená treska s kaší
Avokádový toust + klasická sekaná s kaší
Sladké pečení v podobě banánového donuto, štrůdlu, churros, buchty se strouhaným jablkem a jablko v županu.
Šípková marmeláda je asi nejvíce náročná marmeláda, co se přípravy týče, kterou dělám. Nicméně chuť je skvělá a my ji máme rádi, takže ani letos nechyběla.
Svačinkové tipy:
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.