úterý 4. ledna 2022

Ze dna koše #2

 Dobré ráno,

tento článek jsem měla nachystaný delší dobu, protože jsem na podzim dělala menší čistku v make-up šuplíčku a rovnou k tomu vzala do ruky foťák.  Plus jsem k tomu přidala samozřejmě i ostatní spotřebovance... 


Sprchové gely u nás "frčí" ve velkém a vždy sahám po ověřených (BBW, Avon, Oriflame, Yves Rocher, Eurona), které nám doma vyhovují, a i ráda zkouším různé novinky.  
Také nezapomínám na peeling, na který mám vcelku vysoké nároky a jako jeden z mála je splňuje tělový peeling od Ziaji - pokud jste jej nezkoušeli ještě, tak neváhejte. Krásně "odrbe" starou kůži, výborně hydratuje a krásně voní. 

 

V péči o pleť vcelku experimentuji a zároveň mám vždy 1-2 stálice, které musím na kosmetické poličce mít. Mezi takové stálice patří nějaký ten kousek o Ziaji - ano, těch mívám více.  Skvělé jsou výrobky z řady s kozím mlékem. Zejména na sérum nedám dopustit. 
Je potřeba nezapomínat se odlíčit (a to i když se nelíčíte). Za mne jedny z nej odličovačů jsou od Garnier. Ty používám už od studentských let a nemohu si vynachválit. 


Ve vlasové kosmetice jsem vcelku "konzerva" a nikdy mi nesmí chybět suchý šampon od Batiste a pak něco na rozčesávání - vcelku často sahám po kouscích, co pořizuji pro cácorky, protože třeba Revlon je naprosto skvělý. 


Tělové krémy nesmí chybět. Ať už v létě po slunění, tak v zimě, kdy bývám vysušená jak treska. Skvělé kousky má Uriage, kdy i v případě téměř atopické pokožky dokáže zázraky. Já jej používám i pro cácorky a jsem naprosto spokojená. 


Deodoranty a antiperspiranty jsou základ. Za mne ty nej jsou od Borotalca a i tento od Adidasu nemohu opomenout. 

Pokud hledáte nějakou lehkou květinovou vůni, tak Rituals má skvělý kousek s vůní třešňových květů. 

Vždy jednou za čas čistím make-up šuplíky. A to nejenom, kdy výrobky dojdou. Tentokrát padla řada na rtěnky, které jsem díky covid časům opravu v podstatě přestala používat a sahám více po lescích a balzámech. 
Všechny tyto kousky ode mne z blogu znáte, protože každý (i make-up a řasenky) si zasloužil svůj článek či alespoň značnou část, a tak se nebudu opakovat ... :-) 

 

 

Pečujte o sebe! :-) 

Krásný den!



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig