čtvrtek 28. května 2015

Estyle Long Vitality 3D Effect Lip Gloss

Lesky a různé balzámy na rty jsou pro mne nutností. V každé kabelce či tašce musím mít alespoň jeden či dva a teď, jak se blíží léto, jejich počet u mne narůstá. Nedávno jsem objevila také lesk na rty od Estyle a ráda bych Vám jej trochu představila, protože je opravdu moc fajn.


Co uvádí výrobce:

Neodolatelné barvy, vysoký lesk, expresní 3D efekt pomocí barevných třpytivých mikročástic odrážejících světlo a příjemná parfemace jsou hlavní atributy tohoto výrobku. Dlouhotrvající lesk zjemňuje rty, zdůrazňuje jejich tvar a konturu. Intenzivně hydratuje a vyživuje rty, opticky zvětšuje objem úst. Vyhlazuje a zpevňuje jemnou kůži rtů, působí proti vráskám a zabraňuje stárnutí kůže. Obsahuje karnaubský vosk, včelí vosk a makadamský olej.


Mé hodnocení:

Na rtech pěkně drží a je příjemný - nelepí, nepálí ani nehrudkuje. Samozřejmě, jako u většiny lesků, je jeho trvanlivost omezená do prvního jídla či pití. Co se mi líbí, je efekt lehkého (opravdu hezky decentního) "přifouknutí" rtů po nanesení a také fakt, že po použití rty nejsou vyschlé, ale naopak vyživené a hladké.
Jednoduše velice dobrý lesk za super cenu ;-)







SHARE:

2 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Je moc fajn a ráda ho používám. A cena je právě taky moc dobr(zejména, když já lesky co chvíli někde ztrácím :-) )

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig